Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον “Μαραντόνα” από την αδερφή του

Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις προχώρησε η Ηλιάνα, αδερφή του Ένο Μάτα, του Αλβανού κακοποιού που καταζητείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Σύμφωνα με όσα είπε η αδερφή του στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, ο Αλβανός κακοποιός είναι ψυχικά διαταραγμένος.

Αναφερόμενη στην τελευταία τους επικοινωνία, είπε: «Με είχε πάρει τηλέφωνο πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Μου είπε μην ανησυχείτε, είμαι στο χωριό (σ.σ. στην Αλβανία), είμαι καλό παιδί, κάθομαι ήσυχα. Πάντα είχαμε την ανησυχία, μήπως ξεφύγει…».

Και συνέχισε: “Δεν πρόλαβε να πάρει την υπηκοότητα του γιατί μπήκε φυλακή για τις ληστείες. Αφού εξέτισε την ποινή του, τον πήραν με την κλούβα και τον άφησαν στα σύνορα… Μας ειδοποίησαν διάφοροι άνθρωποι από τη Μεγαλόπολη και μας έλεγαν ότι βλέπουν στα κανάλια την φωτογραφία του Αλέξανδρου. Έτσι, μάθαμε ότι καταζητείται”.

Η κυρία Ηλιάνα υποστήριξε ότι ο αδερφός της είναι ψυχικά διαταραγμένος και έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. «Όπως κατέθεσαν μάρτυρες στο δικαστήριο, όταν έκανε τη ληστεία στην Κόρινθο, μετά έτρεχε και πετούσε λεφτά σε οικόπεδα και αυλές σπιτιών. Σε μία άλλη ληστεία, είχε μπει στην τράπεζα χωρίς κουκούλα και χαιρετούσε τις κάμερες…».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε άλλη μία ληστεία τράπεζας: «Έίχε πάει σε ένα ταμείο και μόλις είδε ότι η ταμίας ήταν έγκυος, άλλαξε και πήγε σε άλλο για να μην την τρομάξει…».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Tatiana Live»

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Ένο Μάτα

Ποδοσφαιριστής και μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχος ήταν ο Ένο Μάτα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon -που προβλήθηκε χθες- ο Ένο Μάτα αγωνιζόταν στην Δόξα Μεγαλόπολης και είχε το παρατσούκλι «Μαραντόνα».

Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή για την Κύμη Ευβοίας. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2008 άρχισε το… μπαράζ ληστειών. Συνολικά, είχε κάνει εφτά ληστείες και η λεία του ήταν 220.000 ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2009 συνελήφθη σε στριπιτζαδικο στο Χαϊδάρι από την Ασφάλεια Κορίνθου για ληστεία που είχε κάνει στο Ξηλόκαστρο.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Δόξας Μεγαλόπολης, Παναγιώτη Μπούρα, ο Ένο Μάτα, ήταν υπόδειγμα αθλητή. «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η μετέπειτα μεταστροφή του. Η τοπική κοινωνία έπεσε από τα σύννεφα».

πηγή: newsit.gr