Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Εθνική Ελλάδας – Παπασταθόπουλος: «Θα αποσυρθώ εάν…»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να βρίσκεται σε δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν προκριθεί ούτε στο Euro 2020, θα αποσυρθεί από τη «γαλανόλευκη».

«Είναι μεγάλη η πίκρα που δεν πάμε και πάλι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια», τόνισε αρχικά ο 29χρονος άσος.

«Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά. Το Euro θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους από εμάς.Θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, αν δεν προκριθούμε ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ δηλαδή σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα», πρόσθεσε ο Σωκράτης, ρίχνοντας τη «βόμβα» του.

Σε ερώτηση για τον αν πρέπει να μείνει ο Μίχαελ Σκίμπε, τόνισε: «Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια, μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως την προηγούμενη Πέμπτη στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα αν θα μείνει είχε ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας».

newsit.gr