Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Εποχή… Αγαθοκλή Χριστόπουλου στην Καλαμάτα με δριμύ… κατηγορώ Β. Παπαμικρούλη για… βλαχοπρόεδρο

Με την πρόταση που έχει καταθέσει ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος να είναι η μοναδική και αυτή που κατατέθηκε στα μέλη της αποψινής Γ.Σ. κι ακολούθως εγκρίθηκε, προχωρά πλέον η ομάδα της Καλαμάτας, γυρνώντας σελίδα μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. προχώρησαν σήμερα με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών στην αμφιθέατρο “Αλ. Κουμουνδούρος” στον απολογισμό Διοικητικό και Οικονομικό με ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα για την περίοδο καλοκαίρι 2016-καλοκαίρι 2017 στις 170.033 αντίστοιχα.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο Άκης Δάλλας η πρόταση Χριστόπουλου περιλαμβάνει την ανάληψη των εξόδων της ομάδας έως το καλοκαίρι γύρω στις 90.000€ είναι αυτά και ακολούθως ένα 3ετές πλάνο το οποίο και η αποχωρείσα διοίκηση ενέκρινε για να προωθηθεί στην Γ.Σ. Μάλιστα ο κ. Δάλλας σημείωσε πως ήταν και η μόνη πρόταση που κατατέθηκε.

Ακολούθως και όσον αφορά τη διαδικασία για τον απολογισμό και την προοπτική υπήρξαν κάποιες μικρές… εστίες έντασης και ενστάσεις με σειρά από ερωτήματα που έθεσε ο B. Παπαμικρούλης ο οποίος και μεταξύ άλλων σημείωσε:

“όλοι μας εδώ και 51 χρόνια που έχουμε εκτεθεί δίπλα σε αυτό το έμβλημα της Μαύρης Θύελλας και την ιστορία της δεν μας χρωστάει τίποτε η Μαύρη Θύελλα, ούτε μεγάλη πορεία διαγράψαμε ούτε μικρή, ούτε μεσαία. Εκτεθήκαμε κάναμε ότι κάναμε και ακόμη της χρωστάμε… Λοιπόν, η ομοψυχία καλή είναι αλλά όταν πίσω από κάποια χαρτιά κρύβονται καταστάσεις, άνθρωποι, ιστορία, κομμάτι της ιστορίας που οδήγησε την ομάδα στα βράχια, την έκανε αναξιόπιστη, κερδίζαμε την κάτω ραχούλα και πανηγυρίζαμε που δεν δεχθήκαμε γκολ… και κάναμε τον κάθε… βλαχοπρόεδρο να έρχεται να ζητάει την ομάδα και εμείς να συζητάμε χωρίς να σεβαστούμε τον απερχόμενο πρόεδρο, γιατί έγιναν συζητήσεις με τον… βλαχοπρόεδρο χωρίς να το ξέρει ο απερχόμενος πρόεδρος. Λοιπόν η ομόνοια εφόσον υπάρχουν όλες αυτές οι μαύρες κηλίδες δεν υπάρχει..

Και μην μας πει κανένας πως θα υπάρξει τώρα γιατί μόλις θα βγούμε έξω θα ξανα… τσακωθούμε. Εγώ θα παρακαλούσα τουλάχιστον να δείξουν από την απερχόμενη διοίκηση το πρακτικό που έκαναν αποδεκτό το γράμμα του κ. Χριστόπουλου και θα παρακαλούσα επειδή δεν τον είδα σήμερα εδώ να βγει τουλάχιστον σε μια εβδομάδα στην εφημερίδα ή στο κανάλι και να μας το δείξει ο ίδιος. Και τουλάχιστον να μην χαλάσω εγώ την… μαγιά του κ. Σταματογιαννόπουλου που ετοιμάζεται για Πρόεδρος αλλά να βγει και να πει είπε ή δεν είπε δύο φορές για διαλυμένη ομάδα και για μια ομάδα που δεν είχε πόρτα…”

Καταλυτική, πάντως, ήταν η παρέμβαση του Γ. Φάββα ο οποίος και τόνισε πως “…υπάρχουν πλέον συγκεκριμένα δεδομένα υπάρχει ένας “επενδυτής” ο Αγ. Χριστόπουλος που κάνει μια νέα πρόταση. Εμείς πρέπει να αξιολογήσουμε να εγκρίνουμε τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και να πάμε στην διαδικασία εάν δεχόμαστε τον επενδυτή κι εάν ναι πάμε στην κάλπη. Εαν ναι θα πρέπει να ψηφίσουμε τους ανθρώπους που προτείνει ο επενδυτής οποίος προφανώς για λόγου καταστατικού δεν μπορεί να είναι τώρα μπροστά… Άρα λοιπόν δεν υπάρχουν ούτε λόγοι όξυνσης μεταξύ μας ούτε οτιδήποτε άλλο. Να προχωρήσουμε ενωμένοι γιατί η ομάδα αυτή θα χάσει το δρόμο της.

ΤΟ ΝΕΟ 7μελές  ΔΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥΣ… 
1) Παύλος Κρανιώτης 44

2) Δημήτρης Αποστολόπουλος 41

3) Γιάννης Σταματογιαννόπουλος 39

4) Παναγιώτης Λάσκαρης 36

5) Στυλιανός Κουτίβας 33

6) Στυλιανός Παπαδόπουλος 29

7) Αποστόλης Κουκούτσης 23

……………………………………………………

8) Παναγιώτης Πουλημένος 9

9) Αργύρης Μπαρούνης 6

10) Νίκος Ρουσόπουλος 6.