Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Ευχαριστήρια για τις εκλογές στην κεντροαριστερά

Με τη συμμετοχή να αποτελεί το κυρίαρχο συστατικό όλη της εκλογικής διαδικασίας στην κεντροαριστερά, ευχαριστήριες επιστολές απεστάλησαν από τους ανθρώπους που έτρεξαν όλες τις διαδικασίες σε Πελοπόννησο και Μεσσηνία.

Αρχικά ο Τάσος Αποστολόπουλος για το Δίκτυο Εμπιστοσύνης Περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνει:

“Αγαπητοί, φίλοι και συνεργάτες, Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εθελοντική συμμετοχή σας στη εκλογική διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα. Χάρης στη δική σας σκληρή εθελοντική δουλειά μπορέσαμε και φέραμε σε πέρας το τόσο σημαντικό για το πολιτικό σύστημα, τον λαό μας και την πατρίδα μας έργο.

Ένας νέος πολιτικός φορέας δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή 210.000 ψηφοφόρων. Εσείς, μαζί με τους 12.411 που ψήφισαν στα 55 εκλογικά τμήματα των νομών της Πελοποννήσου, είστε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα ιδρυτικά μέλη.

Η προσπάθειά σας αξίζει θαυμασμού και συγχαρητηρίων. Όλοι μαζί με ενότητα θα δώσουμε και πάλι ελπίδα στο λαό μας”

Τέλος ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Πάζιος αναφέρει:

“Ευχαριστώ τις/ους 2487 συμπολίτισσες/ίτες μας Μεσσήνιες/ους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Β΄ γύρου των εκλογών ανάδειξης Προέδρου του ύπο σύσταση Νέου Φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 100 και πλέον εθελοντές που προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς να στελεχώσουν τα Εκλογικά Κέντρα όλης της Μεσσηνίας δυο συνεχόμενες Κυριακές για να υποστηρίξουν οργανωτικά την διαδικασία.

Ο δεύτερος σταθμός αυτής της διαδρομής στέφθηκε με επιτυχία επόμενη και καθοριστική στάση το Συνέδριο. Όλοι μαζί θα τολμήσουμε να αναγεννήσουμε την Δημοκρατική Παράταξη ανταποκρινόμενοι στις υψηλές προσδοκίες των συμπολιτών μας και παράλληλα με τις πράξεις μας να άρουμε την όποια δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα ή καχυποψία, αποτυπώνοντας με τις προτάσεις μας ένα Στρατηγικό Σχέδιο που θα δίνει απαντήσεις για το σήμερα και το αύριο της Πατρίδας μας.

Χρέος μας να ακούσουμε τόσο αυτούς που δεν προσήλθαν στην χθεσινή διαδικασία όσο και αυτούς που εξαρχής δεν συμμετείχαν γιατί στον αγώνα μας αυτό δεν περισσεύει κανείς”.