Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Καλαμάτα – Πύλος 1-0 για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας

Με σκόρερ τον Πέτρο Καμινιώτη η Καλαμάτα πήρε την πρόκριση με σκορ 1-0, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, κόντρα στον αξιόμαχο Τσικλητήρα Πύλου.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΤΕΛΙΚΟΎ”

Στο 18′ σουτ του Κουρέλλα μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Μπροκάκης με τις γροθιές. Στο 19′ ο Καμινιώτης, με βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπροκάκη.

Στο 26′ ο Γουέρε έκανε το πλάσε αλλά μπλόκαρε ο Μπροκάκης της Πύλου. Στο 28′ ο Μούσα έκανε το λάθος, κέρδισε την μπάλα ο Τσουλάκος που έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 35′ σουτ του Γιαννόπουλου, πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα άουτ. Στο 44′ ο Πύλιος έκανε την σέντρα, ο Λιόλιος με ωραίο σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 65′ ο Μούσα ρίχνει αγκωνιά (!) στο στομάχι του Τσουλάκου, όμως ο Αλεξέας μετά από …3 λεπτά κιόλας… διαβουλεύσεων στη σέντρα με τον Γκούμα,  του δίνει μόνο κίτρινη κάρτα.

Στο 59′ ο Τσεμπερίδης έκανε την πάσα στον Καμινιώτη, ο οποίος έβγαλε την σέντρα, κεφαλιά του Τσουλάκου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 77′ ο Τσουλάκος αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο (!!!), αφήνοντας την ομάδα της Καλαμάτας, με παίκτη λιγότερο.

Στο 78′ ο Γουέρε, έκανε το γύρισμα στον Σαραντόπουλο που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80′ ο Γιαννόπουλος ξέφυγε από την άμυνα της Καλαμάτας, έκανε το σουτ, με τον Γκόμεζ να διώχνει σωτήρια.

Στο 84′ ο Μανιδάκης έκανε την σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους, δεν μπόρεσε ο Μούσα να την στείλει στα δίχτυα. και στο 91′ κεφαλιά του Μούσα, η μπάλα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Γκόμεζ.

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Γκόμεζ, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος (81′ Μερκούρης), Καμινιώτης, Γουέρε (90′ Βασιλόπουλος), Τσουλάκος, Nικολόπουλος, Καντούτσης, Τσεμπερίδης, Λιόλιος, Κουρέλλας (68′ Σαραντόπουλος).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης, Μούσα, Πύλιος, Τσάτσος, Ακασού, Αμπραχαμνιάμ, Οντσβόνγκ (55′ Μανιδάκης), Χατζηστάμου (63′ λ.τρ. Κωστόπουλος), Σβίγγος, Γιαννόπουλος, Μπίζος.

sportstonoto.gr