Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

“Κεραυνοί” ΠΟΕΔΗΝ κατά Μπέζου-Κυβέρνησης – Τι απαντά ο Διοικητής του νοσοκομείου

Ολομέτωπη επίθεση, σε υψηλούς τόνους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία από την Καλαμάτα κατά το διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου και της Κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μίλησε για αυθαίρετες διώξεις, αναφέρθηκε σε περίπτωση υπαλλήλου του Νοσοκομείου, ενώ προανήγγειλε και προσφυγή στη δικαιοσύνη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΕΖΟΥ

Για όλα αυτά μέσω facebook απάντησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Μπέζος σημειώνοντας ακόλουθα:

“ΆΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΕ…..ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!

Σήμερα πληροφορήθηκα και ενώ ήμουν σε συνάντηση εργασίας στην 6η ΥΠΕ, ότι ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Γιαννακός, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και έδωσε συνέντευξη τύπου απειλώντας με ότι θα με καταγγείλει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παράβαση καθήκοντος.
Καταρχήν χαίρομαι που ο Γιαννακός δεν βρήκε σήμερα ένα Νοσοκομείο να καταρρέει, όπως συνηθίζει να λέει όταν βγαίνει στα κανάλια και μιλάει για τα Νοσοκομεία…..
Κατά δεύτερον και σημαντικότερον, έχω να του πω το εξής: άκου Γιαννακέ, πήγαινε όπου θέλεις. Σε προκαλώ και σε προσκαλώ εγώ να πας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να πας σήμερα. Γιατί αυτό μου το έχεις πει ότι θα το κάνεις εδώ και κανά 2 μήνες και ακόμη περιμένω. Συνεπώς μη παίζεις με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας ως εργατοπατέρας και μην προσπαθείς με τέτοιους τρόπους να τους υφαρπάξεις τα ψηφαλάκια για τις εκλογές που έχεις μεθαύριο…..
Κατά τα άλλα, αναγνωρίζω την αγωνία σου να μαζέψεις τα κουκιά για να ξαναείσαι Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Για αυτό και η σημερινή σου επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας…Τώρα πόσο καλά τα μάζεψες ή όχι και πόσα ταξίματα πήρες, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει!!!! Καλές Απόκριες!!!”