Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

“Κόλλησαν” τα αποτελέσματα στο Επιμελητήριο – “Μάχη” για το που θα πάρει την έδρα ο Γκούμας

Μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εκλογών στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, καθώς δύο ημέρες μετά το κλείσιμο των καλπών δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση αποτελεσμάτων. Μάλιστα το πρακτικό της εκλογικής επιτροπής του αναμένονταν να ολοκληρωθεί σήμερα με την επίσημη πλέον ανακοίνωση από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας μένει σε εκκρεμότητα μιας και δεν έχει “κλειδώσει” ποιοι τελικά θα αποτελούν το νέο ΔΣ!

Συγκεκριμένα η εκλογική επιτροπή προχώρησε σήμερα στις κληρώσεις όπου απαιτούνταν για τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ. Όσον αφορά τα τακτικά μέλη στην κλήρωση μεταξύ Γιαννακοπούλου – Μουτεβελή για το τμήμα υπηρεσιών από τον συνδυασμό “Νέο Επιμελητήριο” το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του δεύτερου. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν μπορεί να “κλειδώσει” καθώς απαιτούνται οι δύο επικεφαλής να δηλώσουν το τμήμα που θα λάβουν την έδρα τους. Κι αν ο νέος πρόεδρος Βαγγέλης Ξυγκώρος το έπραξε, μέχρι στιγμή δεν έχει δηλώσει το τμήμα που επιθυμεί να λάβει την έδρα ο Γιώργος Γκούμας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε χρόνο προκειμένου να συζητήσει το θέμα σε συνεδρίαση του συνδυασμού του.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχουν πιέσεις προκειμένου ο κ. Γκούμας να μην λάβει την έδρα στο Τμήμα Εμπορίου αλλά σε άλλο τμήμα, κάτι που φέρνει αλλαγές στο ποιοι τελικά θα αποτελούν το νέο ΔΣ. Η “μάχη” στο εσωτερικό του “Νέου Επιμελητηρίου” πάντως φαίνεται να φουντώνει καθώς αν ο κ. Γκούμας αλλάξει την έδρα του τότε είτε θα ευνοηθούν κάποιοι επιλαχόντες είτε θα δυσαρεστηθούν κάποιοι που σήμερα βρίσκονται εντός ΔΣ!