Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Λαϊκή Συσπείρωση: Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Για τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Καλαμάτα και στην Π.Ε. Μεσσηνίας, αναφέρεται η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου. Στην ανακοίνωση με τίτλο: “Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” αναφέρει:

“Ερωτηματικά προκαλεί η στάση της Περιφερειακής Αρχής για τα διαδραματιζόμενα και καταγγελλόμενα στην Π.Ε Μεσσηνίας.

Ούτε μια καταδίκη όσων καταγγέλθηκαν, προχώρησαν σε αποκεφαλισμούς Αντιπεριφερειαρχών και επίδειξη των ανακριτικών τους ικανοτήτων.

Πριν μια εβδομάδα με αφορμή τα όσα έγιναν με το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης τονίζαμε:

Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, ασχολούνται με το πολιτικό μέλλον του κ. Τατούλη, με τα πλασαρίσματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τα εσωτερικά προβλήματα της πάλαι ποτέ κραταιάς ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ της Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, τα πλατιά λαϊκά στρώματα δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό, από αυτούς που στην προμετωπίδα έχουν την πολιτική προσωπική τους επιβίωση και γι’ αυτό αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα.

Να τους εγκαταλείψουν μαζικά, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, με τις ταξικές ριζοσπαστικές δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα, για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα και η προοπτική.

Αυτές μας οι πολιτικές εκτιμήσεις ισχύουν και επιβεβαιώνονται από τα γεγονότα.”