Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει… στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Με την εκδήλωση «Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει» αποχαιρετά το 2017 η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 9.30 το πρωί, στο χώρο πώλησης Βιολογικών Προϊόντων της Κ.Α.Κ. και περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από το συγκρότημα «Σπονδές», παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο Απανταχού Λαδαίων και κεράσματα.

Τα κεράσματα θα είναι προσφορά των Πολιτιστικών Συλλόγων Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Καρβελίου, Λαδά, Νέδουσας και του Λαογραφικού Συλλόγου «Η Κουτσαβίτικη Φορεσιά». Ειδικότερα, θα προσφερθούν στους επισκέπτες της Αγοράς χόντρος, κουταλίδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, χαλβάς και τσίπουρο καυτό με μέλι.
Υπενθυμίζεται πως και αυτό το πρωί του Σαββάτου θα βρίσκεται στην Κεντρική μας Αγορά ο Άγιος Βασίλης, για να δώσει χαρά στα παιδιά.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ

Σημειώνεται πως κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας ΑΕ ΟΤΑ στις 27 Δεκεμβρίου 2017, αποφασίσθηκε, ένεκα της οικονομικής ύφεσης, να μη γίνουν αυξήσεις κατά το 2018 στα μισθώματα των καταστημάτων, αλλά και των θέσεων πώλησης της Δημοτικής και Λαϊκής Αγοράς. Επίσης, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2018 και το τεχνικό πρόγραμμα της Εταιρείας.