Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Το… εξοχικό, ο… Κάκκαλος, ο… επενδυτής, τα “κορυφαία” έργα & η Ντίνα

Άδειασμα…

Το άδειασμα Βίτσα σε εκείνους που έπεσαν από τα… σύννεφα το πιάσατε. Ενημερωμένοι όλοι εδώ και καιρό και μην κάνουν τώρα τους… αδαείς.

Όπως είναι επιπλωμένο…

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο… το στρατόπεδο της Καλαμάτας, το θέμα είναι ποιος θα το πάρει. Και εδώ οι μνηστήρες είναι πολλοί.

Μέσα… και η Περιφέρεια

Βάλτε μέσα και την Περιφέρεια., λέμε τώρα… Γιατί σιγά μην πάει εκεί η Αεροπορία. Όσο θα… ξυπνήσουμε και θα δούμε τα νέα… εκπαιδευτικά αεροπλάνα, άλλα τόσο θα γίνει και το κέντρο εκπαίδευσης εκεί, κατά τον… Νίκα ευαγγέλιο.

Ο… Κάκκαλος και το γκρουπ

Πάντως ο Νίκος τα ‘σπασε με το Νίκα… Κάκκαλο και ήδη οι σκέψεις για γκρουπ με την ονομασία «Της Ελλάδος τα παιδιά» προχωρούν. Αναζητείται εναγωνίως άρμα, όχι… μάχης

Να γίνει… εξοχικό

Για τα στρέμματα, σχέδιο δεν υπάρχει – κλαυσίγελος – και πάει για κτήρια διαφόρων (νέων) υπηρεσιών με θέα το μεσσηνιακό κόλπο το… κόβω. Ε βρε διακοπές που έχουν να γίνουν στο… εξοχικό.

Η Αλειφέρη και το… νόημα

Η Αλειφέρη πάντως το έπιασε το νόημα και είπε να προσέχουν με τον αποχαρακτηρισμό, γιατί άμα γράψει το… κιτάπι, μετά δεν ξεγράφει.

Ο επενδυτής του… Ταΰγέτου

Για το τουριστικό του Ταϋγέτου τα… μάθατε τα νέα; Ο επενδυτής δεν… επένδυσε και εκείνα τα ουκρανικά σχέδια ανάπτυξης του ορεινού όγκου έμειναν στα συρτάρια του δήμου. Ένα ακόμη μεγαλόπνοο σχέδιο επετεύχθη…

Το… καταραμένο πανί

Είπα νωρίτερα σχέδιο και θυμήθηκα το μεγάλο έργο της Τέντας. Το πανί το έχουν… καταραστεί δεν εξηγείται αλλιώς. Και εκεί που το παραλάβαμε και… κάπου είναι, δεν μπορεί να μπει λόγω βροχών.

Το άλλο με τον Τοτό;

Βέβαια, η υπόθεση αθλητικές υποδομές – σοβαρές, μεγάλες όχι γηπεδάκια με πλαστικόχορτο σε κάθε γειτονιά και χωριό ψηφοθηρικής ανάπτυξης – αποτελεί το… σημείο αναφοράς στην Καλαμάτα. Από την εποχή που ο… Μπούμκα έκανε εδώ προπόνηση τα ίδια είναι ακόμη έτσι οι ίδιες. Εκείνο το Παλέ Ντε Σπορ το θυμάστε; Το άλλο με τον Τοτό;

Πρωτοτυπία και στις κλοπές

Κατά τα άλλα όλα πάνε καλά και μετά τα παγκάρια στις εκκλησίες πρωτοτυπήσαμε – κλασικά – και κάποιοι σήκωσαν και τη μικροφωνική του νεκροταφείου. Τι άλλο θα δούμε Ύψιστε.

Έτοιμη για τραγούδι

Έτοιμη να… τραγουδήσει τηλεοπτικά μαθαίνουμε πως είναι η Νικολάκου και με… δυνατά ονόματα γύρω της, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ε βρε γλέντια.

Έχουν πρόταση;

Πάντως οι μειοψηφίες ζητούν να συνεδριάσει το ΠΕΣΥ για το θέμα των απορριμμάτων. Και καλά κάνουν. Το θέμα είναι ότι μαζί όλοι έχουν μια συγκεκριμένη πρόταση ή και αυτές μεταξύ τους δεν τα… βρίσκουν.

Γλέντια… με κόλπο εκλογών

Κάτσε να δεις γλέντια που θα έχουμε με το… κόλπο Σκουρλέτη και το ενδεχόμενο από κοντά… Αυτοδιοικητικές και Εθνικές εκλογές. Εκεί να δεις… Θα αφήσουν αναγκαστικά τα… πολιτικά «μαγαζιά» και θα τρέχουν για το δικό τους ή θα ταυτίσουν το δικό τους με τα κομματικά «μαγαζιά» και θα γίνουν… άνεμος οι προηγούμενες ανεξαρτησίες;

Βαστάτε γερά…