Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Το 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light έρχεται με… γκάζια στην Πάτρα

Ο Σεπτέμβρης μόλις… μπήκε και μαζί του, πλησιάζει το 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου! Σήμερα στο ξενοδοχείο King George Palace στην Αθήνα έγινε η πρώτη συνέντευξη τύπου του 9ου PICK!

Οι μέρες περνούν και το 9ο PICK ΛΟΥΞ-COLA plus n’ light πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της Πάτρας!

Με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό θέαμα, την διασκέδαση των επισκεπτών και όλων όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες τηλεοπτικά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά φυσικά και την ευχαρίστηση όλων των οδηγών, η οργανωτική επιτροπή του PICK ετοιμάζει για φέτος διάφορες αλλαγές ως προς το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Πολλά περισσότερα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε απόψε στο κεντρικό μας δελτίο ειδήσεων.

Ο κόσμος του PICK γυρίζει ανάποδα!

Μία σημαντική αλλαγή θα είναι φέτος η αλλαγή της εκκίνησης η οποία θα είναι αριστερόστροφη στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά του PICK εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια.

Οι εργασίες το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πυρετώδεις από όλους όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση τόσο στην Πλατεία όσο και στα … ορμητήρια του PICK, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις για τις συμμετοχές ολοκληρώνονται στις 8 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/