Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

“Άδειασμα” Μπουντρούκα σε Τατούλη για Πελοπόννησος Expo

Δυναμικά συνεχίζει η Πελοπόννησος Expo την παρουσία της και στο πλαίσιο αυτό άκρως χαρακτηριστικά ήταν τα όσα σημείωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος επιχειρηματικότητας και πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εκ των βασικών εμπνευστών της συγκεκριμένης έκθεσης.

Εκτός των άλλων αναφορών ο κ. Μπουντρούκας αναφέρθηκε και στον πρώην Περιφερειάρχη και την ανακοίνωση της “Νέας Πελοποννήσου” ότι η έκθεση είναι δημιούργημα του κ. Τατούλη. Ο Γιάννης Μπουντρούκας ωστόσο ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας:

“Είναι κρίμα, λυπάμαι κιόλας, για την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή του κ. Τατούλη να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις. Είναι άδικο, κάποιοι άνθρωποι που μόχθησαν, πάλεψαν, επέμεινα, να μην τους αναγνωρίζεται το στοιχειώδες αν μη τι άλλο. Δε νομίζω ότι είχε καμία συμμετοχή η Περιφέρεια επί κ. Τατούλη, πέραν του ότι εμείς ως πρόεδροι του Επιμελητηρίου πήγαμε στην περιφέρεια και ζητήσαμε τη συνδρομή στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας. Αυτό αν εξηγείτε ότι το διοργάνωσε η περιφέρεια, δηλαδή, έπεσα από τα σύννεφα, το θεωρώ τελείως unfair, αντιλαμβάνομαι την πικρία του κ. Τατούλη αλλά νομίζω ότι οι ανακοινώσεις του είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση”.