Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Έκοψε την πίτα της η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ της Καλαμάτας

Έκοψε την πίτα της η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ της Καλαμάτας

437
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, έκοψαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, παρουσία των τομεαρχών, χθες βράδυ στο Αρφαρά.
Η Πρόεδρος  Άντζελα Σκλήκα, αφού ευχήθηκε στο σύνολο των μελών Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά, ανέπτυξε σύντομα τους στόχους της τοπικής οργάνωσης για το νέο έτος. Όπως αναφέρθηκε:
“Είναι γνωστό ότι το 2019 αποτελεί ένα εκλογικό έτος με 4 εκλογικές αναμετρήσεις, κατά το οποίο όλα τα στελέχη της παράταξης θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να επιτευχθούν νίκες παντού”.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα οργανωτικά ζητήματα, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και στην εκλογική ετοιμότητα της οργάνωσης για οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών.
Οι τομείς κινητοποίησης, εκλογικών αντιπροσώπων και ετεροδημοτών βρίσκονται ήδη σε δράση κι ενεργοποίηση. Σε διαρκή επικοινωνία με τη γραμματεία οργανωτικού, προγραμματίζονται στοχευμένες ενέργειες, έτσι ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα για πολιτική αλλαγή, του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη έως και τον τελευταίο πολίτη της περιοχής μας. Καλό αγώνα! Νίκες παντού!”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.