Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Ανεβαίνουν οι τόνοι στη Μεσσήνη – Ο Αθανασόπουλος βάλει κατά της δημοτικής...

Ανεβαίνουν οι τόνοι στη Μεσσήνη – Ο Αθανασόπουλος βάλει κατά της δημοτικής αρχής

573
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι τόνοι ανεβαίνουν στο δήμο Μεσσήνης στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και τα όσα η δημοτική αρχή Τσώνη παρουσίασε χθες επικρίνει σε δήλωσή του ο Γιώργος Αθανασόπουλος μιλώντας για “σχέδια” και “απραξία” . Αναλυτικά σημειώνει:

“Ο χρόνος έχει σταθερό ρυθμό. Ή τον ακολουθείς ή τον χάνεις. Ο δήμαρχος Μεσσήνης αντιλαμβάνεται τις αναπτυξιακές προτεραιότητας κατόπιν εορτής. Είναι λογικό λοιπόν να σπαταληθεί μια ολόκληρη πενταετία στην απραξία χωρίς να αντιληφθεί ότι δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για την ανάπτυξη του Δήμου  Μεσσήνης.

Ο κ Τσώνης έρχεται τώρα προεκλογικά να παρουσιάσει μακέτες και να κάνει φτηνούς εντυπωσιασμούς. Όπως έπραξε και στο παρελθόν προεκλογικά, υποσχόμενος για παράδειγμα, δημοτικά λατομεία και αγροτικούς δρόμους οι οποίοι είναι για μια ακόμα φορά αδιάβατοι. Δεν πείθεται πλέον  κανείς με τέτοια τερτίπια! Οι συμπολίτες μας ξέρουν, βλέπουν και αξιολογούν. Η στασιμότητα και η αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής, δεν κρύβονται.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και το αλάθητο κριτήριο των πολιτών του δήμου Μεσσήνης θα φανεί στην κάλπη. Όλοι κρινόμαστε κάθε φορά για το έργο και τη συνέπειά μας, γι’ αυτά που πράξαμε και αυτά που παραλείψαμε. Να μην έχει καμία αγωνία ο κ Τσώνης, οι δημότες θα  αποδώσουν στον καθένα αυτό που του αναλογεί. Όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν ξέρει και δεν μπορεί. Οι πολίτες δικαιούνται και θα κατακτήσουν έναν Δήμο δυνατό και δημιουργικό με έργα πραγματικά και όχι μόνο «σχέδια»!

Γιώργος Αθανασόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης”