Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Καμπανάκι Μητσοτάκη για την Αχαΐα – Τηλεφώνημα σε δήμαρχο και περιφερειάρχη ενόψει του Αγίου Ανδρέα

Η ανησυχία των ειδικών για την Πάτρα είναι δεδομένη, ειδικά μετά τις εικόνες και την εξέλιξη που είχε ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε στη Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου. Ο κόκκινος συναγερμός που έχει ηχήσει προκύπτει και από το τηλεφώνημα που έκανε το πρωθυπουργός στον δήμαρχο της πόλης και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό, τηλεφώνησε στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη. Ήθελε να τους τονίσει την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των μέτρων ενόψει της γιορτής του Αγίου Ανδρέα (σ.σ. πολιούχος της Πάτρας) τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε μάλιστα ιδιαίτερα το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση στην περιοχή, γεγονός που επιβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους πολίτες και ζήτησε από τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν σε αυτό.

Εκτάκτως στην Πάτρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ακόμη ένα στοιχείο που δείχνει την ανησυχία και της κυβέρνησης για την κατάσταση στην Πάτρα και κυρίως μετά τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός πως στην πόλη θα βρεθεί εκτάκτως αύριο (28.11.2020) Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με το tempo24.news θα βρεθεί στις 10:00 το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, όπου και θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

πηγη