Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κλιμάκιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου στην Καλαμάτα

Κλιμάκιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου στην Καλαμάτα

194
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κλιμάκιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρo και Ολυμπιονίκη της Αθήνας στα 800μ Yuri Borzakovskiy, τον Διευθυντή Αθλητισμού Andrei Kruporushnikov και τον επικεφαλής στήριξης της εθνικής ομάδας στίβου Nikolai Lukashkin, επισκέφθηκαν την Καλαμάτα, διερευνώντας τις δυνατότητες της πόλης, σε αθλητικές και ξενοδοχειακές υποδομές, ώστε να φιλοξενήσει αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου της Ρωσίας, στη φάση της αγωνιστικής τους προετοιμασίας.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, απ’ όπου ενημερώθηκαν από τον Αντιπρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο και τον κ. Δημήτριο Πουλόπουλο, έφορο της ομάδας στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ και μέλους του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ, για τις δυνατότητες που παρέχουν οι εγκαταστάσεις για την προετοιμασία των αθλητών.
Την αντιπροσωπεία συνόδευε ο κ. Νικόλαος Στακιάς επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Τουρισμού σε θέματα αθλητικού τουρισμού, καθώς και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Μασούτης.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και ξενοδοχεία της πόλης, όπου έτυχε φιλόξενης υποδοχής και πριν την αναχώρηση της για την Αθήνα, παρακολούθησε αγώνες της ημερίδας στίβου που είχαν οργανωθεί από το Μεσσηνιακό Γ.Σ και διεξάγονταν το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Η επίσκεψη διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, σε συνεργασία με τον κ. Βασιλειάδη Υφυπουργό Αθλητισμού και εντάσσεται στο πλαίσιο του έτους τουρισμού 2017-2018 Ελλάδος – Ρωσίας.