Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Ξεκαθάρισμα από Νίκα: “Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για το έργο” σημείωσε...

Ξεκαθάρισμα από Νίκα: “Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για το έργο” σημείωσε για τις… εξηγήσεις που ζητά η Ε.Ε. για το ΣΔΙΤ – Τι είπε για την όλη κατάσταση (video)

92
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Θα διακινδυνέψω να σας πως ότι δεν έχω καμία ανησυχία όσον αφορά την εξέλιξη και την ολοκλήρωση του έργου… Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για το έργο”, σημείωσε εμφατικά ο Παναγιώτης Νίκας για το έγγραφο της Ε.Ε. για το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, με το οποίο ζητούνται εξηγήσεις για τα όσα περιλαμβάνονται στον φάκελο.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου γνωστοποίησε πως τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με την συμμετοχή και της Περιφέρειας για να “…απαντήσουμε στα εύλογα ερωτήματα που θέτει η Ε.Ε. Τα σκουπίδια είναι μια μακρόχρονη διαδικασία για την Πελοπόννησο, απαράδεκτη καθυστέρηση”, πρόσθεσε ο κ. Νίκας ο οποίος παράλληλα ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος “…έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες και μέσα στο καλοκαίρι να αρχίσουμε και την κατασκευή των μονάδων και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κουβεντιάσω και την ιστορία με την προσωρινή διαχείριση η οποία πρέπει να υπάρχει μέσα στο 2020”.

Ο κ. Νίκας παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάσταση που είναι… εκρηκτική και στην έκτακτη ανάγκη που υπεγράφη για την Τριφυλία με την παράκληση “…να πέσουν οι τόνοι και να γίνει η διαχείριση όπως αποφασιστεί από τη δημοτική αρχή και τους χώρους τους διαβεβαιώνω θα τους καθαρίσουμε”.