Πέμπτη
25
Φεβρουάριος
TOP

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην τηλεόραση BEST: Κατώτερος των περιστάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ -Τι είπε για πανεπιστημιακή αστυνομία και συναθροίσεις

Στις… συμπληγάδες της πανδημίας και της οικονομίας βρισκόμαστε με τον Βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο να σχολιάζει τις όλες εξελίξεις μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

O κ. Μπογδάνος για την πανδημία τόνισε πως «…τα πηγαίνουμε τόσο καλά, όσο μπορούμε να τα πάμε σε έναν πόλεμο σε μια περίσταση που εξ ορισμού κοστίζει ανθρώπινες ζωές η απάντηση είναι θετική… Ναι, τα πάμε καλά… Δεν τα πάμε καλύτερα από όλους, τα έχουμε πάει καλύτερα από τους περισσότερους», σημείωσε και στάθηκε στην συνολική ευθύνη που υπάρχει και τόνισε πως η διαχείριση είναι ακόμη καλή, αναφέροντας πως στον πίνακα του Bloomberg  ανεβήκαμε 12 θέσεις στην διαχείριση της πανδημίας προς το… καλύτερο. «Είμαστε πολύ καλά σε σχέση με άλλους αν και ειλικρινώς σας το λέω αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα να συγκρίνω νεκρούς. Το σταυρό μου κάνω, εάν θέλετε να σας το πω ανθρώπινα… Και μαζί μου, με όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, το σταυρό της κάνει η μεγάλη πλειονότητα του Ελληνικού λαού. Γιατί; Σε αυτή τη φάση είχαμε την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη…».

Ο κ. Μπογδάνος αφού επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ  πως δεν βοηθά με την στάση του κάνοντας λόγο πως «δεν μπορείς να πεις πως είναι μια αξιωματική αντιπολίτευση που στάθηκε στο ύψος της περίστασης και της απαίτησης του καιρού. Δίνει την εντύπωση πως ότι κάνουμε θα πει το αντίθετο… Αλλά επειδή είμαι δίκαιος, θα μπορούσε και ο ΣΥΡΙΖΑ να τα πηγαίνει πολύ χειρότερα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για την οικονομία ο κ. Μπογδάνος σημείωσε πως υπάρχει «ιερή υποχρέωση να στηριχθεί όποιος έχει ανάγκη και το έχουμε κάνει μέχρι τώρα…» και αναφέρθηκε πως στα… τρία στοιχήματα που είχαν μπει στην όλη διαχείριση και «…πραγματικά πιστεύω πως είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο».

Ο Βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στα ζητήματα της πανεπιστημιακής αστυνομίας και των συναθροίσεων αυξάνοντας την κριτική για τις επικρίσεις που σημειώνονται  κάνοντας λόγο για «τη μεταπολίτευση που έχει θεοποιήσει την Αριστερά και έχει επιτρέψει σε νοοτροπίες δηλητήριο να μπουν στον οργανισμό της Ελληνικής κοινωνίας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αυτοί οι πρυτάνεις θα έπρεπε να ντρέπονται διότι αυτό που εισηγούνται είναι αυτοκαταστροφικό και δεν σέβεται την Ελληνική οικογένεια που πληρώνει με κόπο, με αίμα, με ιδρώτα και θυσίες …». 

Χαρακτηριστικές και οι επισημάνσεις του και για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.