Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Με… στόχο του Τατούλη να απαντήσει στον Μαντά – Συνέντευξη τύπου με…...

Με… στόχο του Τατούλη να απαντήσει στον Μαντά – Συνέντευξη τύπου με… μία από τα ίδια

686
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε μια συνέντευξη τύπου στην οποία… ανακυκλώθηκαν οι τελευταίες ανακοινώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για μια σειρά γνωστών θεμάτων και με τον Πέτρο Τατούλη να σχολιάζει μέχρι και τον εαυτό του με μετριοφροσύνη «…μιλάς με έναν άνθρωπο που το πολιτικό του background αγγίζει θεωρητικά όλη την σύγχρονη κοινωνιολογία και θεωρία της σύγχρονης πολιτικής σκέψης», το αντικείμενο όπως διεφάνη της σημερινής συνάντησης με τους δημοσιογράφους ήταν η ανάγκη του περιφερειάρχη να απαντήσει στα όσα έχουν εξελιχθεί αμέσως μετά το αναπτυξιακό συνέδριο και που «πυροδοτήθηκαν» από την στάση του ιδίου, που δεν άσκησε καμία κριτική στην κυβέρνηση και τις εξαγγελίες για έργα σε εκλογική χρονιά και το… 2019 ή άλλα που έχουν εκτελεστεί για τα οποία μάλιστα σημειωτέον και σήμερα -όλως περιέργως – δεν ανέφερε κάτι και τα… προσπέρασε ξανά.

Αυτές μάλιστα εξαγγελίες σχολιάστηκαν ιδιαίτερα από στελέχη της Περιφερειακής Αρχής με χαρακτηριστική την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, ο οποίος σημειωτέον ήταν και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας αλλά και πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της παράταξης Τατούλη στο μεγαλύτερο νομό της Πελοποννήσου.

Έτσι, η ανάγκη να εστιαστεί εκεί το θέμα αρχικά έγινε με έμμεσο τρόπο «…κι έχουμε μια αποστασιοποιημένη θέση σε όσους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν με ευκολία μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν το δικό τους προφίλ».

Ενώ στην συνέχεια σε «συστημένη» ερώτηση ο κ. Τατούλης σχολίασε πως «αυτή είναι η απάντησή μου σε όσους για δικούς τους λόγους θέλουν να θεωρούν ότι μπορούν να με καματέψουν και να θεωρούν ότι εγώ μπορώ να πέσω στα γόνατα. Δεν έχω πέσει ποτέ στα γόνατα σε καμία περίπτωση…»

Ενώ πιο ειδικά για την ανακοίνωση του Περικλή Μαντά «από  εκεί και πέρα θεωρώ ότι καθένας θα πρέπει να κοιτάζεται στον καθρέπτη να είναι πάρα πολύ προσεκτικός να είναι δεσμευμένος και μόνο δεσμευμένος με τον θεσμικό του ρόλο και τίποτε παραπέρα».