Αρχική Δημοφιλή στο Internet Το φιλί των δύο νοσηλευτών πάνω από τις μάσκες που έγινε σύμβολο...

Το φιλί των δύο νοσηλευτών πάνω από τις μάσκες που έγινε σύμβολο ελπίδας στον αγώνα κατά του κορωνοϊού

172
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο έρωτας φαίνεται ότι καλά κρατεί ακόμα και εν καιρώ κορωνοϊού, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία δύο νοσηλευτών από την Απουλία της Ιταλίας, οι οποίοι ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί πάνω από τις προστατευτικές μάσκες, που έγινε viral!

Ο Ντομένικο ντε Πάντοβα και η Σίλβια Ροζάτι είναι 31 και 33 ετών αντίστοιχα και εργάζονται ως νοσηλευτές στο νοσοκομείο Lorenzo Bonomo στην πόλη Άντρια, στην περιοχή της Απουλίας. Είναι αρραβωνιασμένοι 10 χρόνια και φέτος θα παντρευόντουσαν, αλλά αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους, λόγω της πανδημίας.

Ο νεαρός νοσηλευτής ανέβασε τη φωτογραφία στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook και από τότε έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού πολλοί ήταν τα ιταλικά μέσα, όπως το Corriere della Sera, αλλά και οι χρήστες που τη μοιράστηκαν στα Social Meida, ως ένδειξη ελπίδας και ενότητας στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Αυτήν την περίοδο που είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε μακριά… εμείς είμαστε κοντά, γιατί κάθε μάχη όταν είναι μοιρασμένη στα δύο, γίνεται πιο εύκολη» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Domenico de Padova.

Στο τρυφερό κάδρο βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι έτοιμο για… μάχη. Και οι δυο φορούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και μάσκες, τα οποία όμως, όπως φαίνεται δεν τους εμποδίζουν να δείξουν την αγάπη τους!