Παρασκευή
5
Μάρτιος
TOP

Τριήμερο στη Μάνη πέρασε ο Τσίπρας, με 10 φίλους

Στη Λακωνική Μάνη βρέθηκε για τα Κούλουμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρωθυπουργός επέλεξε το βράδυ της Κυριακής πριν την Καθαρά Δευτέρα να επισκεφτεί την ταβέρνα «Τα 7 Αδέλφια» ανάμεσα στον παραδοσιακό οικισμό Φλομοχώρι και τον Κότρωνα. Ολοι μαζί απόλαυσαν θαλασσινούς μεζέδες.

Μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και φιλική συντροφιά ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο εστιατόριο. Η παρέα του πρωθυπουργού παρήγγειλε μεταξύ άλλων καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες και σαλάτες.

Δεν ήταν πάντως λίγοι αυτοί που ζήτησαν μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, όπως και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Παναγιώτης Πιερρινάκος. Την παρέα αποτελούσαν πέντε ζευγάρια και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, συνολικά περίπου 15 άτομα.

Την παραθαλάσσια ταβέρνα «Τα 7 Αδέρφια» προτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα τουΤην παραθαλάσσια ταβέρνα «Τα 7 Αδέρφια» προτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του

Σύμφωνα με τον Λακωνικό Τύπο, ο πρωθυπουργός, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, γευμάτισαν σε ταβέρνα στο Καραβοστάσι Οιτύλου.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος διέμεινε σε  σε πύργο-ξενώνα που βρίσκεται στην περιοχή Χαριά της ΤΚ Πύργου Διρού.

Ο Νίκος Αραπάκης, μιλώντας για την παραμονή του πρωθυπουργού στη Μάνη, σχολίασε: «Ο πρωθυπουργός κέρδισε όσους ανθρώπους συναναστράφηκε με την απλότητα, την καταδεκτικότητα και το εγκάρδιο γέλιο του».

Ο πρωθυπουργός έβγαλε selfie με όσους του το ζήτησανΟ πρωθυπουργός έβγαλε selfie με όσους του το ζήτησανΦιλικός και χαμογελαστός με όλους ο Αλέξης ΤσίπραςΦιλικός και χαμογελαστός με όλους ο Αλέξης ΤσίπραςΨαρομεζέδες και selfies δίπλα στο κύμα για τον Αλέξη Τσίπρα Ψαρομεζέδες και selfies δίπλα στο κύμα για τον Αλέξη Τσίπρα Φιλικός, όπως πάντα με τα παιδιά ο Αλέξης ΤσίπραςΦιλικός, όπως πάντα με τα παιδιά ο Αλέξης Τσίπρας

Πηγή:  iefimerida.gr