Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Έκκληση Γιαννακοπούλου σε Φώφη: “Μην επιμείνεις στο λάθος”

Τη διαφοροποίησή της από τις επιλογές της Φώφης Γεννηματά, εξέφρασε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου. Οπως είπε στην ομιλία της «κάνω έκκληση να αναθεωρηθούν όσα ανακοινώθηκαν. Κάνω έκκληση προσωπικά προς την Πρόεδρό μας να μην επιμένει σ΄ένα λάθος. Σε fast track διαδικασίες με τράπουλα σημαδεμένη που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που πάνε να λύσουν.

Προσωπικά δεν μπορώ να συνυπογράψω κάτι που μπορεί να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ, που δεν σέβεται το  καταστατικό και βασικές αρχές εσωκομματικής δημοκρατίας, που είναι κόντρα στις αρχές και τις αξίες μας. Θέλουμε ένα ανοιχτό και δημοκρατικό συνέδριο χωρίς κλειστοφοβία και ανασφάλειες«.
Αυτό ήταν το κεντρικό σημείο της ομιλίας της κ. Γιαννακοπούλου η οποία επίσης ανέφερε ότι δε συμφωνεί με τη λογική που λέει ότι όποιος διαφωνεί υπονομεύει την παράταξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής κ. Κατρίνης είπε ότι από το συνέδριο πρέπει να εκλεγεί ένα όργανο κι ότι συνέδριο θα αποφασίσει τα θέματα ηγεσίας. «Προφανώς δε συζητάμε για διαρχία, όμως, αυτό το αποφασίζει το συνέδριο», ανέφερε.
www.in.gr