Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Έναρξη σκακιστικής χρονιάς για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας

Το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη νέα προπονητική περίοδο 2020 – 2021 χάρη στην ευγενική χορηγία της Εταιρείας Καρέλια Α.Ε. και κυρίως στον κ. Στάθη Καρέλια.

Είναι βέβαιο ότι τη φετινή σχολική χρονιά όλες οι οικογένειες θα κληθούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. Γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε έγκαιρα ώστε να είμαστε σε θέση να υπηρετήσουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των παιδιών με γνώμονα πρωτίστως την υγεία τους, την ασφάλειά τους και την ποιοτικά βέλτιστη εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Οι γνωστές αντίξοες συνθήκες μας αναγκάζουν να επανασχεδιάσουμε τον τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων με αδιαπραγμάτευτο μέλημά μας τη διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας. Δεδομένης της αντικειμενικής αδυναμίας πρόβλεψης, ακόμα και από τους ειδικούς, της εξέλιξης της πανδημίας, θεωρήσαμε επιβεβλημένο να εντάξουμε στον σχεδιασμό μας και διαδικτυακές προπονήσεις. Ευτυχώς η σκακιστική προπόνηση υποστηρίζεται άριστα εξ’ αποστάσεως με τα υπάρχοντα τεχνολογικά μέσα. Αλλωστε η περσινή μας πιλοτική εφαρμογή του εγχειρήματος μέσω διαδικτύου κύλισε ομαλότατα και επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Εγγύηση αποτελεί η πολυετής ιστορία μας.

Το πρόγραμμα για τα δια ζώσης μαθήματα αφορά τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο και είναι το παρακάτω:

Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα 4:00 – 5:15  αρχάριοι
5:30 – 6:45  μέσοι
7:00 – 8:15  προχωρημένοι
Σάββατο πρωί (Τμήματα γνωριμίας με το σκάκι) 10:30 – 11:30  ή  11:45 – 12:45

Το πρόγραμμα για τα διαδικτυακά μαθήματα έχει ως εξής:

Τετάρτη  και Πέμπτη 5:00 – 6:00  αρχάριοι
6:15 – 7:15  μέσοι
8:00 – 9:00  προχωρημένοι

Κάθε Κυριακή θα διεξάγονται αγώνες με παράβολο συμμετοχής (ανά Κυριακή):

5:00 – 6:00  για αρχάριους – μέσους

6:30 – 8:00  για προχωρημένους

 Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την φυσική παρουσία των σκακιστών

Αν κάποιος επιθυμεί συνδυασμό μαθημάτων, δια ζώσης και διαδικτυακού, μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με τον δάσκαλο κ. Τσεκούρα.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 16/9 (πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα). Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ή να πάρετε πληροφορίες από τη Τετάρτη 9/9 και κάθε μέρα, στην αίθουσα της Σκακιστικής Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας 5:00 – 8:30 μ.μ.

Την ευθύνη λειτουργίας της ακαδημίας έχουν ο δάσκαλος Θεόδωρος Τσεκούρας και η έφορος Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα.

Για τη καλύτερη διαχείριση των τμημάτων, που αφορά κυρίως στην ομοιογένειά τους, αλλά και για το κλείσιμο θέσεων λόγω του περιορισμού ασφαλείας (έως 10 άτομα ανά τμήμα), σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και να κάνετε την εγγραφή σας εντός του Σεπτεμβρίου 2020. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6972701590 κ. Τσεκούρα Θοδωρή ή στην κα Χατζηπαναγιώτου-Τσιάλα Τούλα 6945499716 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και την σελίδα του facebook “Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο Καλαμάτας”.