Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Έτσι ξεκλήρισε ο κορωνοϊός μια οικογένεια στο Νιου Τζέρσεϊ

Μια κανονική οικογενειακή τραγωδία στις μέρες του κορονοϊού μεταδίδει το NBC News. Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στο Νιου Τζέρσεϊ. Aφορά μια αμερικανική οικογένεια με ιταλικές ρίζες, τους Φούσκο. Η μητέρα και για γιαγιά της οικογένειας είναι η 73χρονη Γκρέις. Έχει 11 παιδιά και 27 εγγόνια. Κάθε Κυριακή πρωί πηγαίνουν όλοι μαζί στην εκκλησία. Κάθε Κυριακή βράδυ τους μαζεύει όλους στο σπίτι για δείπνο γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι.

Coronavirus shatters New Jersey family, kills 4 with 3 more hospitalized

Η Γκρέις πέθανε την περασμένη Τετάρτη από τον κορονοϊό. Αρρώστησε βαριά και ήταν διασωληνωμένη μέχρι το τέλος. Πέθανε χωρίς να γνωρίζει ότι μια από τις κόρες της πέθανε επίσης στα 55 της χρόνια λίγες ημέρες πριν από τον κορονοϊό.

Είναι πραγματικά τρομακτικό. Τρία από τα παιδιά της Γκρέις είναι επίσης στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Άλλα 20 μέλη της οικογένειας είναι στα σπίτια τους σε καραντίνα. Όλοι τους μολύνθηκαν στο τελευταίο μεγάλο δείπνο που έκανε η Γκρέις για να έχει την οικογένειά της ενωμένη. Σε αυτό είχαν καλέσει έναν φίλο τους ο οποίος ήταν ο ασθενής μηδέν του Νιού Τζέρσεϊ. Και έτσι μια οικογένεια σχεδόν ξεκληρίστηκε. www.newsit.gr