Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Αγιασμός Μεσσηνιακού ΓΣ – Δέσμευση Νίκα για την ανακατασκευή του γηπέδου

Με κάθε επισημότητα έγινε η τελετή αγιασμού του ιστορικού συλλόγου του Μεσσηνιακού, παρουσία του του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μάλιστα δράττοντας της ευκαιρίας γνωστοποίηση την βούληση η Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνδράμει στο έργο εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Συμπληρώνοντας 132 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Μεσσηνιακός ξεκινά μια ακόμα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίας ελπίζοντας να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό του τόπου. Παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνία Στάθη Αναστασόπουλου, του εκπροσώπου του δημάρχου Καλαμάτας, αντιδημάρχου Γιώργου Φάββα, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητών όλων των τμημάτων, αθλητών και αθλητριών, πραγματοποιήθηκε με αποστάσεις και μάσκες ο καθιερωμένος αγιασμός …

Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει η δέσμευση του κ. Νίκα για τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο στην ανακατασκευή του γηπέδου του. Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας ζήτησε από τη διοίκηση να υποβάλει το ταχύτερο δυνατόν μελέτη προκειμένου άμεσα να εκταμιευθούν οι πόροι για την υλοποίηση του έργου εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μεσσηνιακού.