Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

ΑΕΠΣ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπακογιάννης “Στόχος να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος!”

“Δηλώσαμε συμμετοχή στο Κύπελλο για να προετοιμαστούμε για το μεγάλο μας στόχο, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας που ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου….!” δηλώνει ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ΑΕΠΣ Άρι Καλαμάτας, Μιχάλης Μπακογιάννης.

Ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο και σπουδαία αθλητική στιγμή για τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου, χαρακτήρισε ο έμπειρος κόουτς την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μπάσκετ γυναικών, όπου η ομάδα του θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πρωτέα Βούλας.
“Φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποτελεί για μας μια ιστορική επιτυχία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για αυτό…! Το παιχνίδι με την Άμιλλα ήταν το πρώτο μας ματς γενικά για τη φετινή σεζόν και σίγουρα χρειαζόμαστε και άλλα ώστε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να λειτουργήσουμε ως σύνολο….!
Κάποιες παίκτριες μας άργησαν να ενταχθούν στην προετοιμασία και είναι λίγο πιο πίσω από κάποιες άλλες σε βαθμό ετοιμότητας! Θεωρώ ότι η ομάδα θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!
Την προσεχή Κυριακή παίζουμε για την επόμενη φάση του Κυπέλλου με τον Πρωτέα Βούλας ο οποίος έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο και σίγουρα θα μας βοηθήσει να έχουμε ένα ακόμα δυνατό ματς προετοιμασίας στα πόδια μας….Ανεξάρτητου αποτελέσματος εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και σίγουρα θα παίξουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα!”
  • Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών είναι:

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

1ος Όμιλος

Τέντα 14.00 Άρις Καλαμάτας-Πρωτέας Βούλας

Δ. Καλτσάς 13.30 Αθηναϊκός-Φοίνικας Πειραιά

Α’ Ηλιούπολης 12.00 Ηλιούπολης-Αγ. Παρασκευή

2ος Όμιλος

Νεάπολης 13.00 Ολύμπια ΓΣ Λάρισας-Ηρακλής

Ηλ.Τριανταφυλλίδης 14.45 Πανόραμα-Άρης

Αλ Δημόγλου 12.30 Οι Πάνθηρες-Νίκη Βόλου

Σ.Τρ.