Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Ακριβοπούλου: “Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας και Πειραιώς”

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ζήτησε συγνώμη που αποκάλεσε «ακροδεξιούς» τους Μητροπολίτες Πειραιώς, Σεραφείμ και Μεσσηνίας, Χρυσόστομο.

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας, Χρυσόστομο και Πειραιώς Σεραφείμ διότι χθες όχι απλώς τους αδίκησα αλλά τους κατηγόρησα αδίκως ότι ταυτίζονται με τον χρυσαυγιτισμό, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται, έχουν δίκιο που ένας εκ των δυο, ο κ. Σεραφείμ, απειλεί και με ένδικα μέσα», είπε η Κατερίνα Ακριβοπούλου και εξήγησε ότι έχει δίκιο ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας όταν λέει ότι όσα ακούστηκαν από την εκπομπή είναι άκρως προσβλητικά προς το πρόσωπό του.

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη και όχι επειδή έχουν βγάλει οι ίδιοι ανακοινώσεις. Ήταν ένα λάθος που το συνειδητοποίησα μετά το τέλος της εκπομπής. Αλλιώς τους είχα στο μυαλό μου. Ήθελα να επισημάνω ότι είναι από τους ελάχιστους Μητροπολίτες που έχουν πάρει ανοικτά θέση κατά της Χρυσής Αυγής και έχουν δεχθεί επιθέσεις από άλλους Μητροπολίτες. Τον Αμβρόσιο, τον Αιγιαλείας και Καλαβρύτων είχα στο μυαλό μου, ο οποίος υπήρξε Ταγματάρχης της Χωροφυλακής επί χούντας», τόνισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

skai.gr

Μεσσηνίας και Πειραιώς κατά… της Ακριβοπούλου για τα όσα είπε στην εκπομπή της