Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Αλ. Μητρόπουλος: Αντισυνταγματική η “σπονδυλική στήλη” του ΕΦΚΑ – Αυστηρή εποπτεία και μέτρα και μετά τον Αύγουστο

Για εμπαιγμό από το σύνολο του μνημονιακού πολιτικού τόξου που σκοπίμως και τεχνηέντως μέχρι και σήμερα αποκρύπτουν τις δεσμεύσεις με τις οποίες έδεσαν τη χώρα και την παραδίδουν στους δανειστές κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ), και δημοσιεύει το άρθρο 14 του Κανονισμού 472/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21/5/2013.

«Στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τον λαό», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΝΥΠΕΚΚ,«κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαβεβαιώνουν καθημερινά ότι βαδίζουμε ολοταχώς και ασφαλώς σε καθαρή έξοδο. Και ότι τον προσεχή Αύγουστο τελειώνουμε τάχα με το Μνημόνιο! Αποκρύπτουν ότι μόλις προχθές ψηφίστηκε και ο 700στός μνημονιακός νόμος 4529/2018, οι διατάξεις του οποίου, μαζί με τις χιλιάδες άλλες μνημονιακές διατάξεις όλων των εφαρμοστικών νόμων των Μνημονίων, θα ισχύουν και θα ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό για πολλές δεκαετίες».

Παράλληλα μιλώντας στην τηλεόραση BEST ο Πρόεδρος του ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος ενημέρωσε και για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον ΕΦΚΑ.