Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Τραγωδία λίγο μετά τον Αλμυρό – Αυτοκίνητο στο γκρεμό – Νεκρός ένας νεαρός (video)

Αναστάτωση στην περιοχή λίγο μετά τον Αλμυρό, λίγα μέτρα από το σημείο όπου πρόσφατα είχε σημειωθεί κατολίσθηση. ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει στο γκρεμό.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία προκειμένου να απεγκλωβίζουν τους δύο επιβάτες του ΙΧ, έναν άνδρα και μία γυναίκα από το αυτοκίνητο που βρίσκεται στη θάλασσα και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Δυστυχώς η εξέλιξη είναι τραγική με τον άδικο χαμό του νεαρού άνδρα που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ατόμου Χθες (15.4.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, Ι.Χ.  επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 19χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε, καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 21χρονου και της 19χρονης. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.