Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

“ΑΝΑIS”- Από την Τετάρτη “εδώ όλοι τραγουδάμε”

Νοέμβριος 1986, δύο μήνες μετά τον σεισμό. Στην παραλία της Καλαμάτας ανοίγει ένα μαγαζί το οποίο και έμελε να γίνει σημείο αναφοράς στη διασκέδαση της πόλης, για πολλά χρόνια. Η Ακρίτα 135 “σημαδεύει” την κοσμική ζωή της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ανατρέποντας όλη τη… μιζέρια της τότε εποχής.

(φωτογραφία από το “ΑΝΑΪS” 1990)

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. 31 χρόνια μετά, η ιστορία συνεχίζει να γράφεται, με το μαγαζί με το όνομα “ΑΝΑIS” να επανέρχεται, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης, Ιατροπούλου 12 και Σιδηρ. Σταθμού, με υπεύθυνο και ιδιοκτήτη τον Γιώργο Μπελογιάννη, γιο του τότε 26χρονου Νίκου Μπελογιάννη (εκ των τότε των ιδιοκτητών).

(Νίκος και Γιώργος Μπελογιάννης στο “ΑΝΑIS” το 1991)

Το “ΑΝΑIS” με σύνθημα “εδώ όλοι τραγουδάμε”, φιλοδοξεί να φέρει μια νέα άποψη στην κοσμική ζωή της Καλαμάτας, αφού δεν έχει να ανταγωνιστεί κανένα από τα υπάρχοντα μαγαζιά, κουβαλώντας μαζί του μια μεγάλη εμπειρία ως παρακαταθήκη από το παρελθόν. Θα σας προσφέρει μερικές ξεχωριστές γεύσεις από φαγητό, σνακς, ποτά και κρασί, όλα αυτά φυσικά, υπό την συνοδεία των ήχων του πιάνου, μαζί με τραγούδια κλασικά, διαχρονικά, αλλά και τα τελευταία ερωτικά.

(“ΑΝΑΪΣ” 2017)

Θα ανοίγει καθημερινά από τις 9 μ.μ. – τις Κυριακές από το μεσημέρι στη μία έως τις 10 το βράδυ ένα διαφορετικό πάρτυ με ιδιαίτερες γεύσεις και μουσική – και σας προκαλεί να κάνετε την ανατροπή στην έξοδό σας! Το κτήριο που στεγάζεται το “ΑΝΑIS” είναι ένα διατηρητέο με μεγάλη ιστορία στην “καρδιά” της πόλης.

“ΑΝΑIS”, λοιπόν, πάλι από αυτό τον χειμώνα, γιατί … εδώ όλοι τραγουδάμε και αγαπάμε.