Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Ανοικτή επιστολή των επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων σε Μητσοτάκη

Ανοικτή επιστολή των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων
ΑΠΟ : ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΡΟΣ: τον πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη
Κύριε πρωθυπουργέ,

“Σας καλωσορίζουμε στην ιστορική πόλη της Καλαμάτας. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή η παρουσία σας σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, για να σας παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας τα
μείζονα προβλήματα του Δήμου μας. Επ’ ευκαιρία της επίσκεψής σας, επιθυμούμε να θέσουμε υπ’ όψιν σας ένα ιδιαίτερα σοβαρό πολιτικό ζήτημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα στα θεσμοθετημένα όργανα του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κος Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο οποίος εξελέγη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, με επιλογή του έδωσε θέση ευθύνης και πρότεινε από την πλευρά της πλειοψηφίας στον Σύνδεσμο Ύδρευσης, στον οποίο συμμετέχουν οι Δήμοι Καλαμάτας, Μεσσήνης και  Δυτικής Μάνης, τον υπόδικο και πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτριο Κουκούτση για την προεδρία. Η εκλογή του έγινε με τη σύμφωνη γνώμη και των
δημάρχων Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης, που επίσης υποστηρίχτηκαν από το κόμμα σας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Παράλληλα, ο Δημήτριος Κουκούτσης τοποθετήθηκε από τον Δήμαρχο Καλαμάτας ως μέλος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εκπεφρασμένη πολιτική σας θέση για τα πρώην και νυν στελέχη της Χρυσής Αυγής, και στην πρόσφατη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αποκλείει τέτοιου είδους συνεργασίες με πρώην στελέχη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης και δη αμετανόητα όπως ο κ. Κουκουτσης.
Θα θέλαμε την επίσημη τοποθέτησή σας, ως πρωθυπουργού, για το συγκεκριμένο
ζήτημα.

Με τιμή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής της παράταξης ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ
Επικεφαλής της παράταξης ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Επικεφαλής της παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΟΝΙΑ ΚΟΥΖΗ
Επικεφαλής της παράταξης ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΥΣ :Συνημμένα θα βρείτε και τη σχετική αρθρογραφία των παρατάξεων μας που εκφράζουν και τις απόψεις καθενός από εμάς, οι οποίες και έχουν δημοσιευθεί το τελευταίο διάστημα στα τοπικά μέσα.