Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Απάντηση Τσερπέ σε Αθανασόπουλο για τα περί φόβου

Γραπτή δήλωση – απάντηση στο άρθρο του Γ. Αθανασόπουλου , έδωσε στη δημοσιότητα ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Τάσος Τσερπές σε σχέση με το φόβο και τα όσα στην περιοχή εξελίσσονται. Στη δήλωσή του ο κ. Τσερπές αναφέρει:

“Μερικούς μήνες , πριν την αυτοδιοικητική αναμέτρηση δεν θα αφήσουμε αναπάντητη καμιά γραφή, κανένα λόγο όσον αφορά την ασφάλεια ,την ανθρώπινη και καθημερινή υπόσταση των συμπολιτών μας .

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η εγκληματικότητα έχει φθίνουσα πορεία και μάλιστα με ανύπαρκτη τη βαριά εγκληματικότητα η οποία είχε κορυφωθεί μέχρι το 2012.

Ερωτώ, το 2011 ,το 2012 ,την περίοδο 2010-2014 ποιος ήταν δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης ;

Στο πρόσφατο δημοσίευμα για το φόβο και την ανασφάλεια  ισοπεδώνεται και σαφώς απαξιώνεται η ΕΛ.ΑΣ. η οποία έχει την επιχειρησιακή ευθύνη, σαφέστατα, σε συνεργασία με το δήμο ,τη δημοτική αστυνομία  της οποίας η αποστολή δεν είναι η ποινική παραβατικότητα αλλά η διαχείριση της άνετης καθημερινότητας  των πολιτών της Μεσσήνης και των τοπικών κοινοτήτων .

Μετά το δημοσίευμα του  φόβου και της ανασφάλειας πώς θα πάει για εργασία ,για δράση ο αστυνομικός – ο αξιωματικός του τμήματος Μεσσήνης ;

Το δημοσίευμα απέτυχε να είναι επικοινωνιακό ,είναι προκλητικό ,είναι αναληθές, και σαφώς δεν περιέχει καμία πρόταση .

Οι καιροί χρειάζονται σοβαρότητα ,αξιοπρέπεια ,πρόταση ,όχι κοινωνικές φοβίες και ανασφάλειες .

Λίγες ώρες πριν τις εορτές ,να αναδείξουμε την ταπεινοφροσύνη, την αγάπη προς το συμπολίτη ,την κοινωνικότητα , το διακύβευμα  «πάμε όλοι μαζί»,στη Μεσσήνη των πολιτών ,των επισκεπτών ,των νέων και όλα θα πάνε καλά”.