Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Απόψε στις 22:00 ο Γιώργος Δέδες στην τηλεόραση BEST – Τι σημειώνει για τα έργα, τις εκκρεμότητες, που ρίχνει… ευθύνες, τι λέει για την υποψηφιότητά του & τους… αντιπάλους του

Η περιφερειακή σκηνή παίρνει ρυθμό με φόντο και τις τελευταίες εξελίξεις σε διάφορα επίπεδα. Ο Π. Νίκας με τη δυναμική που αναπτύσσει συνεχίζει τις περιοδείες του, ο κ. Τατούλης από την Καλαμάτα υποσχέθηκε… έργα για να… επιτεθεί στον Μητσοτάκη με την Μπούζα… θεατή και ο Γιάννης Μπουντρούκας πήρε… φόρα με την ”Πελοποννησιακή Συμμαχία”. Σε αυτό το σκηνικό έρχεται να “κουμπώσει” και η αναμενόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Δέδε.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχωρεί – με φόντο και τις όλες εξελίξεις – ο Γιώργος Δέδες. Στο επίκεντρο φυσικά – και λόγω της παρουσίας του ως Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Υποδομών – τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα έργα στην Πελοπόννησο και την ενότητα της Μεσσηνίας με τις όλες εκκρεμότητες που… συζητούνται. Όμως, η συζήτηση είναι στραμμένα και στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά θέματα με τον ίδιο να μιλά για τους στόχους, τις προθέσεις του, την… υποψηφιότητά του, και, τους… αντιπάλους του. Απόψε στις 22:00 στην εκπομπή “διάλογοι” της τηλεόρασης BEST.