Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Αυλαία στην Κυπαρισσία για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Ομαλά ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας καθώς η αυλαία της διαδικασίας ξεκίνησε από την Κυπαρισσία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας.
Τα μέλη του φορέα ψήφισαν μέχρι την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες καθώς αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε αργά το μεσημέρι καθώς είχαν κλείσει εκείνη την ώρα τα εμπορικά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή. Δύο συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου με τον Βαγγέλη Ξυγκώρο και Γιώργο Γκούμα να βρίσκονται στο νήμα της τελικής επιλογής, καθώς την Παρασκευή οι εκλογές διεξάγονται στην περιοχή της Πύλου.
Στην εκλογική επιτροπή η κα Λίνα Άννα Μαρία μας τόνισε ότι η διαδικασία εξελίχτηκε ικανοποιητικά καθώς όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του φορέα άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα χωρίς να ζητηθούν διευκρινίσεις, ενώ μέχρι το μεσημέρι από τις 12 ψήφισαν περισσότερα από 60 άτομα, ενώ όλα τα μέλη εξυπηρετήθηκαν κανονικά. Λίγο μετά το μεσημέρι ψήφισαν μεταξύ άλλων από το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου της Κυπαρισσίας ο κ. Δημήτρης Αβδάλας και ο κ. Άρης Παναγιωτόπουλος όπως φαίνεται στην φωτογραφία, οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσέλευση των μελών, στηρίζοντας ένα θεσμό που σημαίνει πολλά για τους επιχειρηματίες της περιοχής μας, ενώ παρών ήταν εκπρόσωποι και από τους δύο συνδυασμούς…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ