Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Απόψε στην Καλαμάτα τα Πανελλήνια Καλλιστεία STAR Ελληνική Ομορφιά – Ν. Ελλάδος – Ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση BEST – Οι εκπλήξεις και ο ρόλος του κόσμου

Η Καλαμάτα γίνεται σημείο αναφοράς και στην ομορφιά. Για μια ακόμη χρονιά μια μεγάλη διοργάνωση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ένας θεσμός, τα Πανελλήνια Καλλιστεία STAR Ελληνική Ομορφιά Νοτίου Ελλάδας.

Ο μήνας ξεκινά εντυπωσιακά και το Elite City Resort φιλοξενεί τα «Star-Miss-Miss Young Νοτίου Ελλάδος» μια διοργάνωση ιδιαίτερα αναβαθμισμένη με την υπογραφή του Νίκου Μπάμπαλη και του Τάκη Παπαναγιώτου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως η όλη παραγωγή θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση BEST.

Πατήστε επάνω στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση για να δείτε σήμερα Κυριακή 1/7/18 ζωντανά τα Πανελλήνια καλλιστεία «Σταρ Ελληνική Ομορφιά» από την Καλαμάτα και από το ξενοδοχείο ELITE. Ζωντανά και από την πελοποννησιακή περιφερειακή τηλεόραση BEST και από το COSMOTE TV θέση 666.

Κομβικό σημείο πως και ο κόσμος γίνεται κριτής με τη δυνατότητα που του προσφέρεται μέσω ενός SMS να δείξει την προτίμησή του σε κάποια από τις φιναλίστ.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης και η συμμετοχή στο οργανωτικό επιτελείο του γνωστού κομμωτή Γιώργου Μπλέκου, που ετοιμάζει ξεχωριστές εκπλήξεις. Οι διοργανωτές μας υπόσχονται ξεχωριστές συγκινήσεις.

Οι φιναλίστ όλες αυτές τις ημέρες απόλαυσαν τις ομορφιές της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ενώ βρέθηκαν και στις επιχειρήσεις που στηρίζουν δυναμικά το θεσμό.