Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Βλάσης: “σκάνδαλο και… συμπαιγνία Τσίπρα-Τατούλη” – “Αμέριστη η στήριξη Τατούλη σε Τσίπρα” – Βολές στον… απόηχο του αναπτυξιακού

Ο απόηχος του αναπτυξιακού συνεδρίου στην Πελοπόννησο ήταν… εκκωφαντικός με τα όσα σημείωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης  BEST ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης να είναι άκρως χαρακτηριστικά και να δείχνουν αρκετά και για την συνέχεια.

Ο κ. Βλάσης αρχικά χαρακτήρισε το συνέδριο ως «μια φιέστα που έστησε ο κ. Τσίπρας μαζί με την βοήθεια του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και τελειώνει το θέμα εκεί».

Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση: «Το όλο διήμερο δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο ανάπτυξης… Ο κ. Τσίπρας ήρθε απλά για να κάνει προεκλογικές δεσμεύσεις… Γιατί όλα αυτά που 3,5 χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτε… Θυμήθηκαν ξαφνικά τώρα πριν τις εκλογές και άρχισαν να τάζουν λαγούς με πετραχήλια».

Και συνέχισε «…ο κ. Τσίπρας με την αμέριστη στήριξη του κ. Τατούλη – πόσα τηλέφωνα έγιναν από το γραφείο του Περιφερειάρχη για να γεμίσει η αίθουσα – για να έρθει ο πρωθυπουργός να κάνει ένα προεκλογικό σόου».

Μάλιστα, ο κ. Βλάσης μεταξύ άλλων εστίασε και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ανέφερε πως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο που συνετελέστη προχθές η συμπαιγνία μεταξύ Τσίπρα – Τατούλη και αφορούσε για άλλη μια φορά τα απορρίμματα της Πελοποννήσου» και συμπλήρωσε για απόλυτη συνεννόηση Τσίπρα-Τατούλη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα όσα αναφέρει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.