Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

“Γη της Επαγγελίας”: Ο Μπάρακ Ομπάμα έγραψε το βιβλίο της χρονιάς -Τι σημείωσε ο εκδότης Γιώργος Μουρούτης

«Γη της Επαγγελίας», είναι ο τίτλος του πραγματικά ξεχωριστού βιβλίου του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) Μπάρακ Ομπάμα, το οποίο χάρη στον εκδότη του ‘Athens bookstore publications” Γιώργο Μουρούτη, κυκλοφόρησε έστω και για λίγο, λόγω της διαφορά της ώρας, πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην Αμερική!

Ο κ. Μουρούτης, ο οποίος ήταν εκδότης και του βιβλίου που είχε γράψει η σύζυγος του Μπάρακ Ομπάμα, Μισέλ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best και τον Θέμη Κανελλόπουλο, για το πραγματικά συγκλονιστικό αυτό βιβλίο, στο οποίο ο πρώην πλανητάρχης, ξεδιπλώνει… τα απομνημονεύματά του.

Χαρακτηριστικές, μεταξύ πολλών άλλων, είναι οι αναφορές στο βιβλίο αυτό, στην ελληνική κρίση και τον τρόπο που αντιμετώπισαν την Ελλάδα οι ισχυροί της Ευρώπης. Ο κ. Μουρούτης, με άκρως χαρακτηριστικό τρόπο, στάθηκε στα όσα αποτυπώνονται στις 768 σελίδες του βιβλίου, μεταφέροντας μάλιστα και τις προσωπικές του εμπειρίες από τη συνάντησή του με τον Ομπάμα, στη διάρκεια της θητείας του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και στο αξιακό του περιεχόμενο και τα παραδείγματα που μπορεί αυτό να αποτελέσει για μελλοντικούς ηγέτες.

Εμφατικές, ήταν οι αναφορές του εκδότη και στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, καθώς και στο τι σηματοδοτεί η εκλογή του, για τη χώρα μας.

Να σημειωθεί πως το βιβλίο, μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω των public και όταν σταματήσει το lockdown, να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία.