Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Γιώργος Κούβαρης: «Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas ετοιμάζονται με ακρίβεια και οργάνωση έναν ολόκληρο χρόνο»

Ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS , Γιώργος Κούβαρης, μίλησε για την τεράστια επιτυχία του φέτος , τον πόλεμο που δέχθηκε σε όλα αυτά τα χρόνια , αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να πρεσβεύει το όραμα του που δεν είναι άλλο , από την προώθηση του Πολιτισμού μας , μέσω των πρεσβευτών ομορφιάς. Επίσης χαρακτηριστικά είπε πως αφήνει το έργο του να κάνει θόρυβο και χαρίζει απλόχερα τον απόηχο στους δήθεν και τις «καρακάξες». Χαρακτηρίζει «πουθενάδες» , όσους πάνε να καπηλευτούν τον Θεσμό που δημιούργησε με πολύ κόπο και μεράκι και λέει πως όταν κάποιος δεν είναι αντάξιος των περιστάσεων που επιτάσσουν οι διεθνείς σκηνές ομορφιάς και ανταγωνιστικός ως προς αυτές , το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται και να αποτελεί ΤΣΙΡΚΟ.

Συνέντευξη στον Στράτο Παφλιωτέλλη 

 

Οι νικητές των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas 2020

Ας ξεκινήσουμε με το φετινό σας κατόρθωμα κ.Κούβαρη …. Καταφέρατε σε μία δύσκολη παγκόσμια συγκυρία, λόγω της πανδημίας του Covid-19 ,όχι απλά να πραγματοποιήσετε τα Καλλιστεία της Χώρας , αλλά και να είμαστε και η μοναδική χώρα στην Ευρώπη με ολοκληρωμένη παραγωγή. Τι έχετε να πείτε για αυτό όλο;

Να σας ευχαριστήσω για την επισήμανση και να πω , πως είμαι πολύ περήφανος και συνάμα χαρούμενος , που οι κόποι μας ανταμείβονται κάθε χρόνο και περισσότερο. Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS είναι ένας  οργανισμός Ομορφιάς , που ετοιμάζεται με ακρίβεια και οργάνωση για έναν ολόκληρο χρόνο και πάντα προβλέπει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φέτος τηρώντας όλα τα εγχώρια και διεθνή πρωτόκολλα υγείας( εξετάστηκαν όλοι οι φιναλίστ μας και η παραγωγή με τεστ covid-19 , καταφέραμε να επιτύχουμε τα μέγιστα , αν και οι αντίξοες συνθήκες δεν ήταν λίγες , γιατί εκτός τον Covid-19 ,είχαμε και ακραία καιρικά φαινόμενα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε , μιας που η παραγωγή μας πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο. Είναι γεγονός όμως όχι μόνο τα καταφέραμε , αλλά πλέον όλη η Υφήλιος μιλάει για τα GS HELLAS 2020.

Είστε επίσημα ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ και συγκεκριμένα τα εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS , εκπροσωπείτε την Χώρα με τους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς στο εξωτερικό , έχοντας τα δικαιώματα για όλους αυτούς…. Είδαμε όμως κάποιοι πως προσπάθησαν να το καπηλευτούν όλο αυτό και αυθαίρετα να χρησιμοποιούν τον όρο «εθνικά» . Τι έχετε να πείτε για όλους αυτούς;

Καταρχήν να πούμε τι σημαίνει η λέξη εθνικός , εθνικός είναι ένα επίθετο της ελληνικής γλώσσας, παράγωγο του ουσιαστικού Έθνους και σημαίνει αυτός που προάγει το έθνος και το εκπροσωπεί  επί συγκεκριμένου σκοπού. Εμείς καταφέραμε να γίνουμε αποδεκτοί στην παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς μετά από 7 ολόκληρα χρόνια ως National Greek Beauty pageant, αφού εκπροσωπούμε την Χώρα στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς από το 2011. Τον επιθετικό προσδιορισμό ΕΘΝΙΚΑ , δεν τον χρησιμοποιήσαμε εξαρχής , αλλά πάντα αναφέραμε ευθαρσώς το οργανισμό μας , που είναι τα  GS HELLAS. Με πολύ κόπο και καθόλου τεχνάσματα ήμασταν ΕΚΕΙ  σε μία δεκαετία που τα μνημόνια και η Ελλάδα ήταν σε δυσχερή θέση παγκοσμίως, στόχος μας όμως ήταν η ανάκτηση της χαμένης αίγλης μας όσο αφορά τα Καλλιστεία και την ομορφιά της Χώρας μας στο εξωτερικό. Εμείς έχουμε και σκοπό για το Έθνος μας και όραμα συνάμα , αφού επενδ

ύσαμε και πλέον κατέχουμε τα δικαιώματα των κορυφαίων παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς και μέσω αυτών προάγουμε τον ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα του κόσμου.

Όσο αφορά την καπήλευση του όρου Εθνικά , δεν είναι κάποιοι , αλλά κάποιος , ο οποίος εκ του πονηρού θέλησε να δημιουργήσει σύγχυση στο κοινό και λόγω του ότι πλέον στην συνείδηση των Ελλήνων , όταν  λέμε Εθνικά Καλλιστεία εννοούμε τα GS HELLAS . Ήδη έχουμε κινηθεί νομικά ως Θεσμός εναντίον του και φυσικά στο εκάστοτε  «λαμόγιο» ,τολμήσει από εδώ και πέρα και προσπαθήσει να κάνει κάτι παρόμοιο θα μας βρει απέναντι. Είναι αστείο όμως να λέει κάποιος κάνω εθνικά καλλιστεία , χωρίς να αναφέρει τον οργανισμό του και ποιον τίτλο δίνει , και από την άλλη να μην υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ , χωρίς σκοπό , χωρίς όραμα , έτσι απλά για να χαριεντίζεται και να δημιουργεί ίντριγκες , που και ο πιο αδαής περί Καλλιστείων αλλά νοήμων , καταλαβαίνει πως όλο αυτό είναι μία φούσκα και μάλιστα λιωμένη.

Τι είναι αυτό πιστεύετε που σας κατατάσσει ΠΡΩΤΟ στους διαγωνισμούς ομορφιάς της Χώρας;

Η πρωτιά είναι μία διαρκής μάχη , δεν κληρονομείται , αλλά κερδίζεται με πολλές συνιστώσες. Εμείς δίνουμε κάθε χρόνο τις εξετάσεις μας , αυτό που μας κάνει όμως να κρατάμε τα σκήπτρα της ομορφιάς πλέον είναι η συνέπεια , η διάρκεια , το ήθος μας και οι μεγάλες παραγωγές μας. Πως μπορείς να πεις κάποιον πρώτο , όταν δεν υπάρχει πουθενά τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς και οι παραγωγές του δεν είναι αντάξιες χωρών , που πρωταγωνιστούν στο διεθνές στερέωμα ομορφιάς; ΌΠΟΙΟΣ ΔIEKΔΙΚΕΙ πρωτιές πρέπει να είναι αντάξιος των περιστάσεων , αλλιώς είναι ΤΣΙΡΚΟ.

Τα Star Hellas όμως έχουν συνδεθεί επίσης με την Ομορφιά της Χώρας , τι έχετε να πείτε για αυτά;

Τα Star Hellas φυσικά και αποτελούν την κορωνίδα και τον μακροβιότερο σοβαρό  Θεσμό Ομορφιάς για την Ελλάδα και τα σεβόμαστε απόλυτα. Ο αείμνηστος Γεώργιος Πρεβελάκης ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε μάχες για την Ελληνική ομορφιά στο εξωτερικό και χρήζει μνημόνευσης για αυτό. Τα STAR GS HELLAS είναι ένας οργανισμός ομορφιάς που υπάρχει 10 χρόνια και συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε εκείνος. Τα Star Hellas πάντα θα υπάρχουν στην μνήμη μας , αλλά ξεπεράστηκαν από εμάς , από τα Star & Mr GS HELLAS .

Θεωρείτε πως υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο σας; Στον χώρο της ομορφιάς;

Όλες οι εστεμμένες των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas 2020

Όταν μιλάμε για ανταγωνισμό , σημαίνει πως μπαίνουμε σε μία διαδικασία σύγκρισης …. Η σύγκριση από τα μαθηματικά είναι η μέτρηση ομοειδών μεγεθών , το δικό μας μέγεθος τόσο σε παραγωγές όσο σε λάμψη δεν μπορεί να μετρηθεί στην Χώρας μας με κάποιον άλλον , δεν είναι εγωιστικό , για να μην παρεξηγηθώ, είναι η πραγματικότητα και συνήθως η πραγματικότητα είναι καθηλωτική. Προκαλώ τον οποιοδήποτε αν έχει να μας δείξει κάτι αντίστοιχο.

Τώρα όσο αφορά άλλους διαγωνισμούς ομορφιάς που πραγματοποιούνται στην Ελληνική επικράτεια , υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν και φυσικά τους χαιρετίζουμε και είμαστε δίπλα τους , όποτε θελήσουν να συνεργαστούν μαζί μας. Κάποιοι άλλοι πάντως δημιουργούνται εν μία νυκτί και φυσικά οι λόγοι που γίνονται δεν είναι για την  ανάδειξη της ομορφιάς , αλλά υποδαυλίζουν άλλα φαινόμενα , προσοχή συνιστώ σε όλα τα νέα παιδιά!

Είναι αλήθεια πως έχετε δεχθεί «πόλεμο» , παρόλο που δεν ενοχλήσατε 10 χρόνια κανέναν και δεν έχετε μιλήσει αρνητικά επίσης για κάποιον…. Που οφείλετε όλο αυτό;

Όλοι οι πόλεμοι αν κάνετε μία ιστορική αναδρομή από την αρχαιότητα , το Βυζάντιο , μέχρι και την νεότερη ιστορία γίνανε για λόγους συμφερόντων …. Προφανώς και ενόχλησα τα συμφέροντα κάποιων, οι οποίοι προσπαθούν μέχρι και σήμερα με άρμα την ομορφιά να επιτύχουν σκοπούς πονηρούς. Όσο αφορά τον πόλεμο , δεν με φοβίζουν οι πόλεμοι, κατάγομαι από την φυλή των Δωριέων , ως Μανιάτης που είμαι και είμαι εδώ για τους επιτήδειους. Δεν μιλάω ποτέ αρνητικά για κάποιον , αφήνω τα έργα μου να κάνουν θόρυβο και χαρίζω απλόχερα τον απόηχο στους δήθεν και τις καρακάξες.

πηγή:https://www.grandemagazine.gr/