Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Γ’ Εθνική: Τι γίνεται με τον ΑΟ Διαβολιτσίου – Ποιοι παραμένουν, ποιοι πέφτουν στον 7ο όμιλο

Σίγουρη θεωρείται η παραμονή του ΑΟ Διαβολιτσίου και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του 7ου ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του best-tv.gr, το μόνο που απομένει να ανακοινωθεί είναι η οριστική διακοπή της Γ’ Εθνικής και των ερασιτεχνικών. Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 7ος ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ το πιθανότερο είναι ότι θα ανέβουν οι 8 πρωταθλητές των Ομίλων και θα υποβιβαστούν οι ομάδες που απέχουν πάνω από πέντε βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οσον αφορά δηλαδή τον 7ο Ομιλο, θα υποβιβαστούν Πανγυθεατικός, Ολυμπιακός Ζαχάρως, Πανηλειακός, Παναργειακός και θα ανέβει ο Αστέρας Βλαχιώτη στο Φούτμπολ Λιγκ. Τούτο σημαίνει ότι οι “νερατζούρι” παραμένουν στη Γ’ Εθνική και αυτό είναι φυσικά ότι καλύτερο για την Μεσσηνία που θα συνεχίσει να εκπροσωπείται. Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα του Αλέξη Μαντζούνη τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρισκόταν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 30 βαθμούς.

Και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κάτι απίθανο την δεδομένη στιγμή, έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή. Τέλος, όπως προαναφέραμε και χθες δημιουργείται ένα νέο πρωτάθλημα με περισσότερους Ομίλους ή τους ίδιους, αλλά με περισσότερες ομάδες.