Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Γ. Μπέζος: Σχεδιασμός για την επόμενη μέρα

Από νωρίς ξεκινά ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και αυτή η κουβέντα άνοιξε ήδη, με τον πρώτο λόγο να έχει η Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων. Όπως αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Μπέζος:

Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να βγούμε από αυτή τη περιπέτεια με το κορονοϊό covid-19. Ωστόσο, όλοι βιώνουμε μια νέα πραγματικότητα που έχει την δικιά της δυναμική στην καθημερινή μας ζωή και που όπως φαίνεται θα ”συνυπάρξουμε΄΄ για αρκετό καιρό ακόμη.

Συνεπώς, από τώρα σιγά-σιγά κατά την γνώμη μου πρέπει να σχεδιάζουμε εκείνες τις κινήσεις και παρεμβάσεις που θα πρέπει να λάβουν χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες έτσι ώστε το Φθινόπωρο να μας βρει αρκετά πιο προετοιμασμένους και πιο οργανωμένους. Μια τέτοια κουβέντα ξεκινήσαμε σήμερα ΄΄δειλά-δειλά΄΄ στο Νοσοκομείο μας με τον πρώτο λόγο να έχει η Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων.

Τις επόμενες μέρες η κουβέντα θα επεκταθεί και στα άλλα θεσμικά όργανα του Νοσοκομείου μας έτσι ώστε να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες και θα υποβάλλουμε για έγκριση στην 6η ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας.
Οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι!!!