Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Δεν έπεισε… και προβλημάτισε για πολλά… η Κεντρική Ομιλία Τατούλη στη Σπάρτη

Ο Υπ.Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης είχε την Κυριακή το βράδυ την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Σπάρτη με σημείο τέλεσης το γνωστό Sparta Inn.

Η αίθουσα γνωστή στους παροικούντες με πλήθος συγκεντρώσεων κατά καιρούς.

Η διάταξη όπως είθισται στην σκηνή προς βορά για να υπάρχει το μήκος της αίθουσας για τον κόσμο προς νότο.

Για το περιεχόμενο της ομιλίας δεν θα αναφερθούμε. Τα έργα και τις ημέρες της Περιφερειακής Αρχής θα τις κρίνει ο Λακωνικός Λαός.

Ο απλός κόσμος. Ο κριτής των όλων που έχει την δύναμη μόνο και μια μέρα.Αυτή των εκλογών. Που ανεβάζει ή κατεβάζει την εξουσία για μια μόνο ημέρα και γίνεται ο απόλυτος παίκτης των εξελίξεων.

Ο απλός κόσμος όμως δεν ήταν απόψε εκεί. Στην γεμάτη κατά τα άλλα αίθουσα των 150-180 ατόμων του πολύ γνωστού και φιλικού μας ξενοδοχείου Sparta Inn.

Δεν έπεισε η αποψινή κεντρική ομιλία του Πέτρου Τατούλη και προβλημάτισε για πολλά.

Πρώτα από όλα δεν έπεισε για τον αριθμό των ατόμων. Για τον κόσμο που έπρεπε να είχε δίπλα του ο κατά 9 χρόνια Περιφερειάρχης.

Δεν έπεισε επίσης για την ημέρα της τέλεσης της Κεντρικής Ομιλία του Περιφερειάρχη στην Λακωνία που του έδωσε το 46,50% το 2010 και το πανηγυρικό 64,72% το 2014 όταν επιλέγει να την πραγματοποίηση την Κυριακή μια ακριβώς εβδομάδα πριν τις εκλογές. Θα μου πεις υπάρχουν και οι άλλοι νομοί. Άρα πίσω από όλους τους άλλους νομούς και πάλι η Λακωνία.

Φτωχός συγγενής η Λακωνία και στις Ομιλίες!!!

Δεν έπεισε γιατί φίλοι και συνοδοιπόροι των Δυναμικών στελεχών τους οποίους εκτιμώ, δεν ήταν εκεί, για να στηρίξουν την πρότασή τους για μια νέα θητεία του Πέτρου Τατούλη

Δεν ήταν εκεί οι άνθρωποι που δεν θέλουν για 4 χρόνια και πάλι το ίδιο.

Προβλημάτισε για τους ανθρώπους της ΝΔ που ήταν εκεί. Για εκείνους που η ΝΔ έδωσε αναφορά και στίγμα τουλάχιστον στην αρχή της πορείας τους.

Κανείς αυτόφωτος.

Προβλημάτισε γιατί η Λακωνία ψηφίζει χρίσμα.

Προβλημάτισε για τον παλμό, που δεν είχε. Για την φρεσκάδα που δεν έδειξε. Για το νέο που δεν υπάρχει.

Δεν έπεισε και προβλημάτισε για πολλά η Κεντρική Ομιλία Τατούλη στη Σπάρτη και θα φανεί στην εβδομάδα που θα τρέξει μα πιο πολύ την Κυριακή στην κάλπη με την καλύτερη δημοσκόπηση να είναι αυτή που γίνεται κάθε μέρα σε κάθε σπίτι, σε κάθε αγρό του μόχθου, σε κάθε κατάστημα.

Εύχομαι στην εβδομάδα που θα τρέξει και σίγουρα και την επόμενη γιατί θα πάμε σίγουρα σε δεύτερη Κυριακή να υπάρξει ο Πολιτικός Πολιτισμός ευχόμενος καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Ο Σπαρτιάτης ξέρει…Ο Λάκωνας γνωρίζει!

Ο πάντα Υπογράφων

Ιωάννης Παυλάκος

www.report24.gr