Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Δεν προλαβαίνει για φινάλε στις 2/8 η SL2 και ζήτησε από την ΕΠΟ αναδιάρθρωση

Η Super League 2 αποφάσισε μεν, πρόσφατα, το πρωτάθλημα να επαναρχίσει στις 29 Ιουνίου, αλλά κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι και μεταφέρθηκε αυτό, στον Βαγγέλη Γραμμένο, σε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αντιπροσωπεία της δεύτερης κατηγορίας, αποτελούμενη από τους Λεωνίδα Λεουτσάκο (πρόεδρο της Ένωσης) και ακόμη του Γιώργο Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα), Παναγιώτη Μονεμβασιώτη (Απόλλων Σμύρνης), Αντώνη Ροκάκη (Χανιά), Κωνσταντίνο Κολοκυθά (Λεβαδειακός) συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, και όπως έχει διαρρεύσει, του δήλωσαν αδυναμία να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα (οι δύο αγωνιστικές και τα πλέι οφ που απομένον δηλαδή), μέχρι τις 2/8, ημερομηνία που έχει θέσει ως dead line η ΕΠΟ.

Έθεσαν λοιπόν, επί τάπητος το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, χωρίς υποβιβασμό καμίας ομάδας από τις 3 κατηγορίες, άνοδο τεσσάρων από την SL2 στην SL1 και πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά με 18, 16 και 14 ομάδες αντίστοιχα.

Απάντηση από την ΕΠΟ δεν πήραν αν και το κλίμα όπως ειπώθηκε, ήταν θετικό.

Θα πρέπει να ενημερωθεί και η Super League 1 ενώ να σημειωθεί ότι η Πολιτεία με νομοθετική ρύθμιση, έχει πετάξει το μπαλάκι στις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις, ανάβοντας το πράσινο φως για αναδιάρθρωση.

WWW.SDNA.GR