Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Διέσωσε την ιστορική ημέρα ο Σαμαράς, απέναντι στην επιχειρούμενη πολιτική φιέστα Τατούλη

Στην Πύλο βρίσκεται από χθες ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς συμμετείχε στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της 191ης επετείου από τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου, ενώ παρέστη και στη δεξίωση στη φρεγάτα “ΣΑΛΑΜΙΣ”.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, δεν συμμετείχε στις πρωινές εορταστικές εκδηλώσεις, σεβόμενος την ιστορικότητα του γεγονότος και μη θέλοντας -σύμφωνα με πληροφορίες- να ρίξει νερό στο μύλο της… φιέστας που θέλησε να στήσει ο Τατούλης, δεδομένου ότι τον πανηγυρικό της ημέρας επέλεξε για πρώτη φορά στα 8 χρόνια που είναι Περιφερειάρχης να αναγνώσει ο ίδιος και σίγουρα η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού -οι σχέσεις των οποίων είναι κάκιστες- θα τροφοδοτούσε την πολιτική αντιπαράθεση που επιδιώκει απεγνωσμένα ο Περιφερειάρχης για να “υψώσει το ανάστημά του” απέναντι στον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο κ. Σαμαράς θα παρακολουθήσει, μαζί με τον πρόεδρο της Νέα Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη τις απογευματινές εκδηλώσεις και την τελετή αναπαράστασης της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στο παλαιό λιμάνι της Πύλου.