Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Δυναμικά μπήκε στη “μάχη” στο δήμο Καλαμάτας ο Β. Τζαμουράνης – Παρουσίασε τον “Δήμο Πρότυπο” και 30 υποψηφίους

Αναδιατάσσεται το σκηνικό στο δήμο Καλαμάτας με κινήσεις που αρχίζουν και δίνουν περισσότερο ενδιαφέρον, στην ήδη πάντως, ενδιαφέρουσα μέχρι τώρα προεκλογική περίοδο. Στη «μάχη» δυναμικά δηλώνει παρών και ο Βασίλης Τζαμουράνης. Ως υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας παρουσίασε σήμερα το στίγμα των προθέσεών του και παράλληλα και 30 υποψηφίους με τον συνδυασμό του «Δήμος Πρότυπο».

ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ

  1. Ανζάουη Μαριάννα – Φαρμακοποιός
  2. Αρχοντής Χρήστος – Δικηγόρος
  3. Βαρελάς Νικήτας – Συνταξιούχος εργολάβος οικοδομών
  4. Βασιλοπούλου Βασιλική – Καθηγήτρια χημείας
  5. Βραχάτη Ελένη – Εκτελωνίστρια, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας
  6. Βρυώνη Παναγιώτα – Δασκάλα 9ου Δημοτικόυ Σχολείου
  7. Γαδάκη Αντωνία (Τόνια) – Απόφοιτητη σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, ιδιωτική υπάλληλος
  8. Γιαννακόπουλος Παναγιώτης – Εμπορία και κατασκευή υαλοπινάκων
  9. Γιάχου-Γιαννακοπούλου Ζαχαρούλα (Ρούλα) – Χονδρεμπόριο αγροτικών προΪόντων
  10. Δαμιανού Αναστασία (Νατάσα) – Ιδιωτική υπάλληλος
  11. Καραγιάννης Ανδρέας – Πολιτικός μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος- Πρόεδρος συνδέσμου ύδρευσης, τέως δήμαρχος Αρφαρών
  12. Κατσαράκης Πέτρος – Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου
  13. Καψαμπέλης Νικόλαος – Επιχειρηματίας, τυποποιητής-εξαγωγέας αγροτικών προΪόντων
  14. Κουκούτσης Αθανάσιος – Ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην αντιδήμαρχος Δυτικής Μάνης
  15. Μακρής Ευστάθιος – Ελεύθερος επαγγελματίας, πτυχιούχος ΑΤΕΙ Δασοπονίας, μέλος συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, πρώην πρόεδρος ένωσης γονέων και κηδεμόνων Καλαμάτας
  16. Μετσοπούλου Αγγελική (Κέλλυ) – Ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΤΕΙ Καλαμάτας, τελειόφοιτη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών διοίκησης ξενοδοχειακών μονάδων
  17. Μούκας Σταύρος – Ελεύθερος επαγγελματίας
  18. Μπαλτουμάς Ανδρέας – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, μελέτη-εμπορία συστημάτων ψύξης-θέρμανσης
  19. Μπαστακός Παναγιώτης – Ελεύθερος επαγγελματίας, αλουμινοκατασκευές
  20. Μπούνα Κωνσταντίνα – Aπόφοιτη σχολής Γεωπονίας ΑΤΕΙ Καλαμάτας
  21. Παναγιωτόπουλος Φώτιος – Εκπαιδευτικός μηχανολόγος, τέως υποδιευθυντής ΙΕΚ Καλαμάτας, τελειόφοιτος ΜΒΑ
  22. Πιέρρου Κωνσταντίνα – Φυσικός, ελεύθερη επαγγελματίες
  23. Πλεμμένου Κωστούλα (Ντίντα) – Καθηγήτρια αγγλικών
  24. Πουλόπουλος Θεόδωρος – Εφοριακός, ελεγκτής στη ΔΟΥ Καλαμάτας
  25. Σταυριανόπουλος Θεόδωρος – Μαθηματικός, μεταπτυχιακό ηθικής φιλοσοφίας, διευθυντής 2ου Λυκείου Καλαμάτας, πρώην περιφερειακός σύμβουλος
  26. Σωφρονάς Γεώργιος – Ιατρός καρδιολόγος
  27. Τσαπόγας Κωνσταντίνος – Τεχνολόγος Μηχανικός, συνταξιούχος ΔΕΗ, πρώην περιφερειακός σύμβουλος
  28. Τζαννετάκος Πάντος – Επιχειρηματίας, πρώην ποδοσφαιριστής
  29. Χάππας Γεώργιος – Οικονομολόγος
  30. Χριστοφιλόπουλος Παναγιώτης – Συνταξιούχος αστυνομικός, πρώην πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Μεσσηνίας

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Τζαμουράνης:

Αγαπητές φίλες και φίλοι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ

Σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας, για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του  συνδυασμού μας «Πρότυπος Δήμος» του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Στην ζωή όλοι μας κάποιες στιγμές, αισθανθήκαμε την ανάγκη  στήριξης από κάποιους ανθρώπους που πιστέψαμε ότι μπορούσαν να μας την προσφέρουν.

Αυτό νοιώθω και εγώ σήμερα. Ζητώ την βοήθεια όλων εκείνων των ανθρώπων που μαζί τους θα μοιραστώ την επιθυμία  μου,  να προσφέρω  τις υπηρεσίες μου στον δήμο μας και  από  μία άλλη   θέση, αυτή του Δημάρχου.

Στον ΔΗΜΟ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στις τεχνικές υπηρεσίες του οποίου υπηρέτησα 35 και πλέον χρόνια, τα περισσότερα από την  θέση του Διευθυντή, με πρωταγωνιστικό ρόλο στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των μεγάλων έργων που άλλαξαν την εικόνα και την ζωή της πόλης μας.

Υπηρέτησα  δημιουργικά και με υπευθυνότητα δίπλα σε όλους τους Δημάρχους και τις Δημοτικές Αρχές κατά την διάρκεια της υπαλληλικής μου καριέρας,  με μοναδικό γνώμονα  την εξυπηρέτηση  και προαγωγή των συμφερόντων του Δήμου μας.

Νοιώθω περήφανος που  με  τίμησαν  όλοι με την εμπιστοσύνη τους  και  τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

 

Στην ζωή μου πορεύθηκα με ήθος, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια.

Με το ίδιο ήθος και αξιοπρέπεια θα αγωνιστώ και τώρα χωρίς συμβιβασμούς και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις.

Αισιοδοξώ ότι  η εκλογική αναμέτρηση θα προσλάβει ποιοτικά χαρακτηριστικά ώστε ν΄αποστάξει  ότι καλύτερο για την επόμενη ημέρα.

Γιατί η επόμενη  μέρα μας θέλει όλους  ενωμένους  και με κοινό παρονομαστή το συμφέρον του Δήμου

Β. Οι επερχόμενες  αυτοδιοικητικές  εκλογές του προσεχούς Μαΐου διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας. Μέσα σ’ ένα περιβάλλον που αναζητά  στόχους και λύσεις προκειμένου να ξεπεράσει τις  δυσκολίες του  παρόντος από τα λάθη του παρελθόντος.

Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης κυρίως σήμερα οφείλει και  πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά και με φιλικό και αποτελεσματικό τρόπο απέναντι στον πολίτη, γιατί  ως τέτοιος  μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία.

Σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ο δήμος μας χρειάζεται μια νέα δημοτική Αρχή που θα χαρακτηρίζεται από γνώση, σχέδιο, δυναμισμό, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα.

Μία δημοτική αρχή  που θ ’αντιλαμβάνεται τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται γύρω μας όπως η κλιματική αλλαγή ,η ψηφιακή εποχή ,η αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, η αειφορία και η οικολογία. Που θ’ αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και ανησυχίες της νεολαίας και θα σχεδιάζει και θα επεξεργάζεται μέτρα και πολιτικές για την αντιμετώπισή τους.

Μια δημοτική Αρχή που θα ανοίξει προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο μας, αγκαλιάζοντας όλους τους συνδημότες, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες .

Μια δημοτική Αρχή που θα  αντιμετωπίζει  όλους τους συνδημότες μας με την ίδια φροντίδα και ενδιαφέρον ,είτε ζουν στην πόλη είτε ζουν στα χωριά και τις συνοικίες.

Πρέπει όλοι να νοιώθουν «Καλαματιανοί» και η Καλαμάτα ως πρωτεύουσα πρέπει ν’ ανοίξει την αγκαλιά της σε όλους.

Γ. Η ίδρυση της παράταξής μας, μιας ανεξάρτητης πολυσυλλεκτικής  κίνησης πολιτών, δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων διεργασιών κομματικών γραφείων ή άλλων κέντρων ή συμφερόντων. Βασίζεται στις αρχές της  της συλλογικής λειτουργίας, των δημοκρατικών διαδικασιών  με κοινό γνώρισμα όσων την απαρτίζουν, την  διάθεση προσφοράς στον τόπο.

Δεν απευθυνθήκαμε σε πολιτικά κόμματα για την λεγόμενη “κομματική  στήριξη”.

Πιστεύουμε ότι τα κόμματα ή άλλοι παράγοντες δεν πρέπει να παρεμβαίνουν για τη συγκρότηση των δημοτικών συνδυασμών ή να υποδεικνύουν ποιος θα είναι δήμαρχος  ή δημοτικός σύμβουλος ή τοπικός σύμβουλος. Είναι ευθύνη  των συνδημοτών μας  να λειτουργήσουν με κριτήρια την ικανότητα, την εντιμότητα, την γνώση και την  εμπειρία,  και να επιλέξουν τους καταλληλότερους.

Είμαστε  μία νέα δημοτική παράταξη  με στελέχη που   πιστεύουν  βαθιά στον θεσμό της Τ.Α. ως βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας μας και στον ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της.

Είμαστε εδώ γιατί  θεωρούμε  ότι στις νέες συνθήκες που καλείται να λειτουργήσει η Τ.Α ,η παρουσία μας θα είναι  χρήσιμη  ,καθώς γνωρίζουμε όλα τα θέματα του Δήμου μας, την λειτουργία του  και τις προοπτικές του.

Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε βαθιά στον διάλογο  και έχουμε εδραία την πεποίθηση ότι με την συνεργασία ,την συνεννόηση και την ανταλλαγή απόψεων,  εμπειριών και επιχειρημάτων θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες, την πόλη και τον Δήμο μας.

Είμαστε εδώ γιατί  θεωρούμε   υποχρέωσή μας να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην διαμόρφωση συνθηκών και προϋποθέσεων  συνέχισης της ανοδικής πορείας του Δήμου μας και εξασφάλισης κοινωνικής ,οικονομικής και πολιτιστικής προόδου του τόπου μας.

Δ. Ο Δήμος Καλαμάτας , με τις όποιες δυσκολίες του, αλλά  με τα μεγάλα πλεονεκτήματά του, μπορεί να γίνει  πρωτοπόρος  και ισχυρός για τους πολίτες του.

Μπορεί να γίνει :

Ένας δήμος “πρότυπο”, με οργανωμένες  και φιλικές υπηρεσίες, με  σύγχρονες και ποιοτικές δομές για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τους ανήμπορους  και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ένας Δήμος πρωτοπόρος στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό ,στην καλλιτεχνική και πνευματική δημιουργία που θα παρέχει στους δημότες πολλαπλές και δημιουργικές διεξόδους για τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ένας Δήμος οικονομικά ανθηρός ,με υγιείς και παραγωγικές επιχειρήσεις που  θα γίνουν το όχημα της τοπικής ανάπτυξης και θα εξασφαλίζουν μόνιμες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

Ο Δήμος μας με τις εργώδεις προσπάθειες όλων των προηγούμενων Δημοτικών αρχών έχει επιτύχει πολλά  και έχει θέσει τον πήχη των προσδοκιών  των δημοτών  ψηλά. Φρονώ  πως με τους συνεργάτες μου μπορούμε να τον ανεβάσουμε ψηλότερα.

Βλέποντας από ψηλά τον Δήμο μας , δεν μπορεί παρά να θαυμάσει την ομορφιά του εκτεταμένου παραλιακού μετώπου, την ηρεμία του ορεινού όγκου , το πολεοδομικό συγκρότημα της Καλαμάτας αλλά και την καταπράσινη ύπαιθρο των τριών πρώην  Δήμων.

Τα πλεονεκτήματά μας λοιπόν είναι εμφανή:

  • Μοναδικό φυσικό περιβάλλον
  • Ήπιο κλίμα που επιτρέπει πολύμηνη τουριστική περίοδο
  • Παραγωγικές δυνατότητες με ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα
  • Πρωτεύουσα του Δήμου με πλούσιο πολιτιστικό και αρχαιολογικό απόθεμα, με πολεοδομικό σχέδιο, με υποδομές, πολιτιστική ζωή, καλλιτεχνική δημιουργία, Ακαδημαϊκά τριτοβάθμια ιδρύματα, εμπορικά καταστήματα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνα της Αθήνας, Ψυχαγωγία και νυκτερινή ζωή
  • Σύγχρονες συγκοινωνιακές υποδομές (αεροδρόμιο, αυτοκινητόδρομος) και πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς στον περίγυρό της
  • Δημιουργικούς και ανήσυχους κατοίκους

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε και να τα αξιοποιήσουμε προκειμένου να κάνουμε το Δήμο μας και την Καλαμάτα μας “ προορισμό “ για Έλληνες και ξένους

. πόλο έλξης τουριστικών και άλλων επενδύσεων

. κέντρο της πολιτιστικής ζωής της νότιας Πελοποννήσου

. προορισμό για πάσης φύσεως τουρισμό (παραθεριστικό, μαθητικό, πολιτιστικό, θεματικό, κρουαζιέρα κ.α.)

Πώς θα τα καταφέρουμε όμως όλα αυτά?

  1. καθιστώντας το Δήμο μας ενιαίο, λειτουργικό και φιλικό στους δημότες του, δηλαδή να αισθάνονται όλοι οι δημότες ότι συμμετέχουν, συναποφασίζουν και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του δήμου με ισότιμο τρόπο στην πρωτεύουσα, στις γειτονιές και τα χωριά.
  2. βελτιώνοντας την καθημερινότητα της ζωής των δημοτών στην δημοτική οδοποιία, τους κοινόχρηστους χώρους, την καθαριότητα , το φωτισμό , το πράσινο την κυκλοφορία, τη στάθμευση και την ασφάλεια ιδιαίτερα στα χωριά και τις γειτονιές.
  3. οχυρώνοντας την πόλη και τα χωριά με τα απαραίτητα έργα υποδομής ( Αντιπλημμυρικά, διανοίξεις νέων δρόμων, πλατείες κλπ, νέους χώρους στάθμευσης) και δημιουργώντας εκείνες τις επιπλέον υποδομές που είναι απαραίτητες για την υποδοχή των επενδύσεων και των επισκεπτών.
  4. Με διευκόλυνση όπου γίνεται στη δημιουργία νέων τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και την ενίσχυση των επιχειρήσεων που ήδη λειτουργούν στην περιοχή μας,

5.Υποστηρίζοντας με κάθε μέσο την εξωστρέφεια του Δήμου μας με αιχμή του δόρατος το φεστιβάλ του σύγχρονου χορού και το brand name που έχει δημιουργήσει, την πλούσια πολιτιστική ζωή, την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία, τις αθλητικές δραστηριότητες, την διασκέδαση, τους αρχαιολογικούς μας χώρους, την αρχαία Μεσσήνη και την Costa Navarino.

6 Εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και ευφυείς εφαρμογές ώστε ο Δήμος μας να γίνει  «έξυπνη πόλη «.

  1. Κινητοποιώντας τους νέους, όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και κυρίως την ανώτατη εκπαίδευση καθώς και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου με τα Επιμελητήριά τους, για να ανοίξουμε νέους δρόμους στην πορεία του Δήμου τη νέα δεκαετία.
  2. εξασφαλίζοντας την συνοχή της κοινωνίας μας ,με μέριμνα και αλληλεγγύη στους αδύναμους συνδημότες μας, στους ηλικιωμένους και τα παιδιά, ενισχύοντας τις υφιστάμενες δομές ή ιδρύοντας νέες.

Γνωρίζω πολύ καλά  τις  ανάγκες και τα προβλήματα  ολόκληρου του δήμου  Καλαμάτας και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αντιμετώπισή τους.

Γνωρίζω ότι για να τα αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να κινηθούμε όχι μόνο σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο ,  αλλά και σε Ευρωπαϊκό  αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων κ.α.,  συμμετέχοντας στο “Σύμφωνο των Δημάρχων” της Ε.Ε. Καθώς και σε δίκτυα πόλεων με κοινά χαρακτηριστικά με την Καλαμάτα.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος όμως, ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα όσα αναφέρθηκα ,   στις προσδοκίες των συνδημοτών μας  για  χρηστή, δίκαιη , αποτελεσματική  διαχείριση  της  καθημερινότητάς τους ,αλλά και στην διεκπεραίωση  των μεγάλων θεμάτων του Δήμου μας , ότι μπορούμε να εγγυηθούμε την συνέχιση της ανοδικής και αναπτυξιακής του πορείας

Κυρίες και κύριοι

οι βασικοί  άξονες του προγράμματός μας ,το οποίο θα καταθέσουμε και αναλύσουμε σύντομα  είναι:

  • . νέο μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου που θα βασίζεται στην συμμετοχή και την συνεργασία  με τους πολίτες και  τους κοινωνικούς φορείς, στην διαβούλευση , στην διαφάνεια και στην λογοδοσία.
  • αναδιάρθρωση του διοικητικού μηχανισμού του Δήμου ,με ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού το οποίο συνεχώς μειώνεται,  ώστε να παρέχει στους πολίτες τις καλύτερες υπηρεσίες με το δυνατόν χαμηλότερο κόστος
  • Δίκαιη και αναλογική κατανομή των πόρων ανάμεσα στην πόλη και τις τοπικές κοινότητες και  επεξεργασία μιας ευέλικτης τιμολογιακής πολιτικής του που θα προστατεύει  τους  πολίτες που έχουν ανάγκη(άνεργοι, ΑΜΕΑ κ.α.)
  • Στήριξη της τοπικής οικονομίας  με την άμεση σύνταξη ενός  5ετους  σχεδίου ανάπτυξης που θα καθορίσει τις προτεραιότητες και το χρονοδιάγραμμα υλοποίηση τους .
  • Αντιμετώπιση με προτεραιότητα των προβλημάτων της καθημερινότητας με ιδιαίτερη έμφαση στην οδοποιία, τον φωτισμό που σχετίζεται και με το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών, την συντήρηση των σχολείων και των δημοτικών κτιρίων ,των ελεύθερων δημοτικών χώρων, του κυκλοφοριακού και της στάθμευσης, της καθαριότητας και του πρασίνου.
  • Προώθηση και ολοκλήρωση των πολεοδομικών επεκτάσεων  και των θεμάτων που σχετίζονται  μ ‘αυτές για την γρήγορη αξιοποίηση της περιουσίας των συνδημοτών μας.
  • .Σχεδιασμός, μελέτη και δρομολόγηση των απαραίτητων έργων υποδομής με προτεραιότητα τα αντιπλημμυρικά ,τον νέο αγωγό ύδρευσης, την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου , του λιμανιού ,της μαρίνας και φυσικά του Ταϋγέτου που πρέπει να αποτελέσει  αντικείμενο  ενός τοπικού σχεδίου ανάπτυξης.
  • .Σχεδιασμός του ΠΡΟΤΥΠΟΥ Δήμου (πρότυπη πράσινη συνοικία, πρότυπη παιδική χαρά ΑΜΕΑ, δήμος με μέριμνα για  τα αδέσποτα κ.α.)    και της  ΕΞΥΠΝΗΣ πόλης (ψηφιακή λειτουργία του Δήμου, εγκατάσταση ευφυών εφαρμογών παρακολούθησης των αιτημάτων των δημοτών, άνοιγμα των δεδομένων του Δήμου στους δημότες κ. α.)
  • Αξιοποίηση των υποδομών του πολιτισμού και της ακίνητης περιουσίας του Δήμου για την στέγαση ολόκληρης της πολιτιστικής δραστηριότητας . Συνεχής συνεργασία και ενίσχυση των ερασιτεχνικών συλλόγων καλλιτεχνικής δημιουργίας , ενίσχυση της προσπάθειας ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας  Θουρίας και των Ακοβιτίκων.  Προετοιμασία  της πόλης για τον εορτασμό των 200 χρόνων  από την απελευθέρωση της από τον Οθωμανικό ζυγό.
  • Υποστήριξη των υφιστάμενων δομών κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης (λέσχες φιλίας ηλικιωμένων, ΚΔΑΠ κλπ) και δημιουργία νέων όπως κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων, κέντρο ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ κ. α, και ενίσχυση της της τόσο επιτυχημένης δομής “βοήθεια στο σπίτι” .

Σήμερα από αυτό το βήμα κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας να μας στηρίξουν σ’ αυτή την προσπάθειά, να συζητήσουν μαζί μας, να δώσουν τις προτάσεις τους και να συστρατευθούν μαζί μας να κάνουμε τον Δήμο μας πρότυπο.

Συναισθανόμενος το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνομε , υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω, κάνοντας πράξη αυτά που θα υποσχεθούμε.

Σας ευχαριστώ θερμά