Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Δυο μεταγραφές στην “Καλαμάτα” έπεται και τρίτη

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Καλαμάτα καθώς η ομάδα βρίσκεται σε αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας και περιμένει την απόφαση των ειδικών την προσεχή Παρασκευή 29/1, από πηγές ωστόσο εντός αυτής επιβεβαιώνεται η μεταγραφή δυο ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον 25χρονο Σέρβο τερματοφύλακα Φίλιπ Ντμίτροβιτς, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αυστριακή Ριντ (Β’ Εθνική Αυστρίας), με την οποία είχε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Αυστρίας. Ο Ντμίτροβιτς πήγε στον Ασπρόπυργο τέλος Αυγούστου ύστερα όμως από την αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη έφυγε κι αυτός. Ο παίκτης δεν βρίσκεται εντός Ελλάδας αλλά αναμένεται να βρεθεί σύντομα καθώς απομένει η υπογραφή

Ο έτερος παίκτης που έχει αποκτηθεί, επίσης απομένει η υπογραφή και η επίσημη ανακοίνωσή του από τον σύλλογο, είναι ο 24χρονος δεξί μπακ Κώστας Παναγιώτου, που έρχεται να αντικαταστήσει στον αποχωρισθέντα Παπαγεωργίου. Ο 24χρονος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναργειακό, έχει παίξει σε Ερμιονίδα, Αστέρα Τρίπολης, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου και Ασπρόπυργο.

Εντός των ημερών αναμένεται ένα ακόμα όνομα, μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν δυναμικό σέντερ μπακ.

  • Σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση του προπονητή τερματοφυλάκων η αναζήτηση συνεχίζεται, αν και όπως σας είχαμε ενημερώσει και προ ημερών το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτό το νευραλγικό πόστο στο προπονητικό τιμ έχει ήδη βρεθεί από τον Νίκο Αναστόπουλο και μένει η ανακοίνωσή του αφού βεβαίως έρθουν τα μαντάτα της Παρασκευής (29/1), από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

 

Νέος πρόεδρος στον ερασιτέχνη

Στο μεταξύ τη θέση του Παπαδημητρίου που χήρεψε μετά την αποχώρηση του παράγοντα από την ομάδα, καθώς φαίνεται θα την αναλάβει ο  Σωτήρης Ανδρόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν μέλος της Ερασιτεχνικής Καλαμάτας.

Πρόκειται για επιχειρηματία από την Αχαΐα, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του προέδρου Γιώργου Πρασσά, καθώς και του αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Παπασταμάτη.