Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Δωρεάν πάρκινγκ στο Λιμάνι Καλαμάτας

Δωρεάν πάρκινγκ από σήμερα στο Λιμάνι Καλαμάτας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας ο χώρος χώρος στάθμευσης στη χερσαία ζώνη του λιμένα Καλαμάτας, τον οποίο διέθεσε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το Τελωνείο, θα λειτουργεί καθημερινά μεταξύ των ωρών 20.00 και 02.00, όπου οι πολίτες μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματά τους δωρεάν.

Ένα μέτρο που αναμένεται να προσφέρει ανακούφιση στον υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο, που έχει ήδη ξεκινήσει, κι είναι αυτονόητο ότι χρειάζονται περισσότεροι χώροι πάρκινγκ στην παραλιακή ζώνη, προς εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών που διαστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενο τελωνειακό χώρο, ο οποίος παραχωρήθηκε προσωρινά προς το Δήμο κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου, καθώς στην περιοχή μεταβαίνουν καθημερινά το καλοκαίρι χιλιάδες Καλαματιανών και επισκεπτών.

Ηδη από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου ο κόσμος έσπευσε να παρκάρεια τα οχήματά του ώστε δίχως άγχος να περπατήσει και να επισκεφθεί τα καταστήματα της παραλιακής.