Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Εθελοντική αιμοδοσία στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης με τη συμμετοχή φορέων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε τη  στις Εγκαταστάσεις του Γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της διαδικτυακής  καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
Αθλητές, πολίτες και εκπρόσωποι φορέων και θεσμών έδωσαν το «παρών» στη δράση αιμοδοσίας, συμμετέχοντας ενεργά και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Το Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης ανέλαβε τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», υπό την Αιγίδα της Την προσπάθεια αυτή υποστήριξαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης.
Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε στην Κινητή Μονάδα «Οδυσσέας» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου.