Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Εκδήλωση αύριο στον Κάμπο για το μεσσηνιακό ελαιόλαδο και τα προγράμματα

H food standard διοργανώνει εσπερίδα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 06.00μμ – 08.00 μμ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης(Δημοτική ενότητα ΑΒΙΑΣ, Κάμπος Μεσσηνίας), με προσκεκλημένους τους παραγωγούς των Ομάδων ΟΕΦ, τα ΔΣ και τα μέλη των Συνεταιρισμών της περιοχής και τους θεσμικούς εκπροσώπους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναδειχθούν και αναπτυχθούν τα οφέλη και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των Προγραμμάτων Οργανώσεων Ελαιοκομικών Φορεών και θα συζητηθούν οι προοπτικές και οι δυνατότητες για το άμεσο μέλλον.

Επιπλέον, έχει δημιουργήθεί μια μεγάλη πλατφόρμα επικοινωνίας και διαλόγου για όλους εκείνους που παράγουν, δημιουργούν, στηρίζουν και προωθούν τα ελληνικά προϊόντα. Το foodz.gr. 

Σε αυτήν την πλατφόρμα προβάλλεται μια σειρά videoγια την προβολή του ελαιολάδου με τη μορφή μιας διασκεδαστικής “διαμάχης” μεταξύ όλων των ελαιοπαραγωγικών περιοχών της χώρας μας, με στόχο την ανάδειξη και ενδυνάμωση του προϊόντος και των παραγωγών.

Τα video θα προβληθούν και στην εκδήλωσή. Την καμπάνια στηρίζει και προβάλει η κα Ελένη Ψυχούλη.

Στόχος της εσπερίδας παράλληλα με την καμπάνια, είναι να αναδειχθούν τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα στους Συνεταιρισμούς και να συζητηθούν οι δυνατότητες που έχει η περιοχή για περαιτέρω Ανάπτυξη.