Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Εκπρόσωποι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην Πανηλειακή κινητοποίηση για το δρόμο

Τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΠΕΣΥ στην πανηλειακή κινητοποίηση για το δρόμο έλαβε χθες βράδυ το περιφερειακό συμβούλιο. Τελικώς ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση Πετράκου για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την κατασκευή χωρίς άλλες καθυστερήσεις και χωρίς διόδια του δρόμου Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Συμμετοχή Θ. Βασιλόπουλου στην Πανηλειακή κινητοποίηση

Επίσης στην Πανηλειακή κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, θα συμμετέχει ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Βασική διεκδίκηση των φορέων της Ηλείας και της Αχαΐας, η άμεση έναρξη των εργασιών για το δρόμο «Πάτρα – Πύργος» καθώς και η ολοκλήρωση του οδικού άξονα μέχρι την Τσακώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος έχει τοποθετηθεί υπέρ της αναγκαιότητας ολοκλήρωσης του δυτικού οδικού άξονα της Πελοποννήσου, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος «Καλό Νερό – Τσακώνα», όπως αρχικά το είχε σχεδιαστεί. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη περιοχή της Βουπρασίας στα σύνορα Αχαΐας – Ηλείας στις 12 το μεσημέρι.