Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Η Καλαμάτα προβλήθηκε μέσω της ΕΡΤ1

Μέσω της εκπομπής «Απευθείας» της ΕΡΤ1 προβλήθηκε η Καλαμάτα, σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017. Σε ζωντανή μετάδοση από την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, η ρεπόρτερ της εκπομπής παρουσίασε τη γιορτινή Καλαμάτα και η αρχή έγινε με κάλαντα από χορωδία, συνοδεία μουσικών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τσιλίκα.

Ο Δήμαρχος μίλησε για τη βελτιωμένη πρόσβαση στην Καλαμάτα, για τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, για τις ευκαιρίες διασκέδασης και για το γεγονός ότι με αφετηρία την Καλαμάτα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί σημαντικούς αρχαιολογικούς τόπους και άλλα αξιοθέατα στη γύρω περιοχή.
Τέλος, μέλη του παραρτήματος Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος παρουσίασαν τα τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα, που είναι εύγευστα και η κατανάλωσή τους έχει πολλά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου.
Ευχαριστίες εκφράζονται από το Δήμο Καλαμάτας στο Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, στο Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, στο παράρτημα Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στο Μεσσηνιακό Catering, καθώς και στους επαγγελματίες της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας για την προσφορά προϊόντων.